kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > Юля75 

Кандидат від опозиції по 197 округу Леонід Даценко про Арсенія Яценюка: «Ніколи жиди на Україні не були першими особами».

Одкровення Леоніда Даценко проливають світло на його погляди стосовно фігури Арсенія Яценюка і дають додаткові підстави вважати, що з точки зору свої моральних поглядів він міг спокійно випустити будь який компромат на людину, яку не поважає в принципі.

Гучний скандал про 3 тисячі доларівотриманих кандидатом від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» по 197 Черкаському виборчому округу (центр – місто Канів), координатора опозиційних сил Черкащини Леонідом Даценко під час виборчої кампанії 2012 року, за виготовлення компромату на Арсенія Яценюка, отримав своє неочікуване продовження. Одкровення Леоніда Даценко проливають світло на його погляди стосовно фігури Арсенія Яценюка і дають додаткові підстави вважати, що з точки зору свої моральних поглядів він міг спокійно випустити будь який компромат на людину, яку не поважає в принципі. В системі поглядів Леоніда Даценко Арсеній Яценюк «жид», який зрадив Юлію Тимошенко і якому вигідно щоб вона ніколи не вийшли з в’язниці. Як видно із запису  розмови відбулись у серпні 2012 року

На Youtube з’явилось чергове відео на якому Леонід Даценко, ділиться своїми оцінками і характеристиками, які він дає однопартійцям і колегам по виборчому об’єднаю – Юлії Тимошенко, Арсенію Яценюку, Олександру Турчинову. Послухавши виборчі одкровення «полум’яного революціонера» волоси стають дибки від кількості вилитого бруду і логічно виникає питання, як людина з подібними поглядами взагалі могла потрапити до опозиційних лав? Хоча різні моделі Троянського коня живучі у різні часи.

Наведемо тільки окремі найбільш яскраві «перли» даценківських оцінок. Висновки робіть самостійно.

Як видно з відео, чергова зустріч ЗАМОВНИКА і ЛЕОНІДА ДАЦЕНКО відбулась під час виборчої кампанії у серпні 2012 року, в тому ж самому черкаському ресторані «Коктейль» по вулиці Хрещатик 200, в якому Леонід Даценко брав 3 тисячі доларів за випуск компромату на Арсенія Яценюка.

Щодо млявої виборчої кампанії, яку проводить штаб Об’єднана опозиції.

«Леонід Даценко: «Оця кампанія наша, загальноукраїнська була сильною, така вона якась млява. Оце так, кандидати по округах воюють, досить по серйозному, а загальна кампанія, крім цих білл-бордів, крім реклами по телебаченню : «Ми їх зупинимо!»

Щодо негативного сприйняття лідера Об’єднана опозиції Арсенія Яценюка, як «жида» в Центральній Україні.

«Леонід Даценко: «Я скажу, Яценюк не дуже ще й додає. У нього сприйняття таке не однозначне в центральній Україні. Враховуючи його прив’язку, що він там «жидок» там і так далі».

Щодо головного завдання Арсенія Яценюка по приватизації партії «Батьківщина» і її як мого довшого перебування Юлії Тимошенко у в’язниці.

«Леонід Даценко: Їм вигідно (Арсенію Яценюку) бо зараз, їх головна задача виборчої кампанії приватизувати партію «Батьківщина», щоб Юля далі сиділа і тоді на президентські вибори Яценюк єдиний кандидат від опозиції».

Щодо того як Юлію Тимошенко свої зрадили і що Яценюку вигідно щоб Тимошенко була не на волі.

«Леонід Даценко: Якби вона вийшла вона багато б розігнали отих «мудаків», які її злили, це ж свої зливали, підставляли, вони не яких акцій не робили коли її садили. Я ж бачив як-то відбувається. Ті самі народні депутати, що вони там, лягали кістьми там, та не лягали, так «пизділи», вибач за слово, тай усе. Серйозно ніхто за неї не воював. А перше абсолютно правильно, Яценюку абсолютно вигідно, щоб була Юля не на волі і він лідер для цього».

Щодо того, що керівництво «Батьківщини» на чолі з Арсенієм Яценюком та Олександром Турчиновим продало міліонерам і олігархам місця у виборчому списку з 11-го по 50-те.

«Леонід Даценко: «Та це скажемо так, ну мілліардери то там в «регіонах» зараз бо влада контролює, а тут міліонери остались ще, які просто тупо заплатили за місце в списку. Там 60 (місць) десь так гарантовано прохідних, те що вони прораховують. Практично, ну 10 політиків, це керівники партій, які увійшли в об’єднання і 50 це різного калібру олігархів, які могли проплатити за список. Хто там 11-те (місце), хто 20-те (місце), хто 30-те (місце) в залежності від суми внеску».

Щодо того, що Яценюк «трахав» Юлію Тимошенко за газові угоди і хотів притягти її до криміналу.

«Леонід Даценко: Той саме Яценюк що «трахав» Юлю Володимирівну, в свій час, ще Ющенку служили, а Ющенко жалувався весь час на неї. Після цих газових угод перших, хто вийшов і сказав, що Юлю треба посадить, це був Яценюк. В 2009-му році, коли ці угоди підписалися, за які зараз оце її «трахали». Яценюк перший вийшов и сказав що це здача національних інтересів і Юлю Володимирівну треба до криміналу. Йому зараз згадують. Це ж політика!»

Щодо того що Олександр Турчинов не сів у тюрму тільки тому, що співпрацює з владою.

«Леонід Даценко: Логіка проста! Якщо ти перший віце-прем’єр, то я думаю и архівів у нього більше аніж у Юлі. Хто такий перший заступник? Це той який, відповідає за всі фінансові потоки і т.д. Так що матеріалів на Турчинова більше аніж на Юлю».

Щодо того, що Яценюк вже бачить себе президентом, але в України жиди ніколи не були першими особами.

«Леонід Даценко: Він думає що він майбутній президент України. По-перше він глибоко помиляється, бо в нас в Україні за будь які совецкі, царські, ні коли жиди не були першими особами… Ну, б’ють не по паспорту, а по морді».

(Відео, розшифровка).

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Оця кампанія наша, загальноукраїнська була сильною, така вона якась млява. Оце так, кандидати по округах воюють, досить по серйозному, а загальна кампанія, крім цих білл-бордів, крім реклами по телебаченню : «Ми їх зупинимо!»

ЗАМОВНИК- А чому? Я не можу розуміти, чому вас не підтримує, приїжджав же в Черкаси Яценюк ото був?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Мав бути. Я скажу Яценюк не дуже ще й додає. У нього сприйняття таке не однозначне в центральній Україні. Враховуючи його прив’язку, що він там «жидок» там і так далі. Все таки Тимошенко он зараз в тюрмі, люди ще на це реагують, була б вона на воли, може не так реагували.

ЗАМОВНИК – Але мені здається, що їм даже вигідно, щоб вона сиділа. Яценюку імено скажем.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Ясно що їм вигідно, а як же! Їм вигідно бо зараз, їх головна задача виборчої кампанії приватизувати партію Батьківщина, щоб Юля далі сиділа и тоді на президентські вибори Яценюк єдиний кандидат від опозиції. Все просто. Янукович вже вляпався, що посадив її, тепер росхльобує перед Америкою, Європою, кожен день йому вставляють в одне місце.

ЗАМОВНИК – Мені здається, що йому Юля б наштовхала йому.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Якби вона вийшла вона багато б розігнали отих «мудаків», які її злили, це ж свої зливали, підставляли, вони не яких акцій не робили коли її садили. Я ж бачив як-то відбувається. Ті самі народні депутати, що вони там, лягали кістьми там, та не лягали, так «пизділи», вибач за слово, тай усе. Серйозно ніхто за неї не воював. А перше абсолютно правильно, Яценюку абсолютно вигідно, щоб була Юля не на волі і він лідер для цього.

ЗАМОВНИК – Може й дійсно! В їхніх списках, мені здається понабирали отаких мультиміліонерів, міліонерів.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Та це скажемо так, ну мілліардери то там в регіонах зараз бо влада контролює, а тут міліонери остались ще, які просто тупо заплатили за місце в списку. Там 60 (місць) десь так гарантовано прохідних, те що вони прораховують. Практично, ну 10 політиків, це керівники партій які увійшли в об’єднання і 50 це різного калібру олігархів, які могли проплатити за список. Хто там 11 (місце), хто 20 (місце), хто 30 (місце) в залежності від суми внеску. Зібрали ці кошти, компанія млява, вони казали що таким політикам як Даценко, які там не мають бізнесу і т.д… Готові помогти із штабу. Скільки залишилось до кінця? Жодної копійки через штаб на виборчу кампанію, оце тобі підхід!

ЗАМОВНИК – Я ж говорю, що особенно тих що вони понабирали міліонерів, мілліардерів скажу, я сомніваюсь, що чимось вони вам помогають.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Вони навпаки ще шкодять, інколи. Ті штаби, які працюють таке враження наче проти кандидатів. Той саме Яценюк що «трахав» Юлю Володимирівну, в свій час, ще Ющенку служили, а Ющенко жалувався весь час на неї. Після цих газових угод перших, хто вийшов і сказав, що Юлю треба посадить, це був Яценюк. В 2009-му році, коли ці угоди підписалися, за які зараз оце її «трахали». Яценюк перший вийшов и сказав що це здача національних інтересів і Юлю Володимирівну треба до криміналу. Йому зараз згадують. Цеж політика!

ЗАМОВНИК – Мені кажеться, що Турчинов працює з владою, тому він і не сидить. Якби не працював був би там де і вона. Мені так здається.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Логіка проста! Якщо ти перший віце-прем’єр, то я думаю и архівів у нього більше аніж у Юлі. Хто такий перший заступник? Це той який, відповідає за всі фінансові потоки і т.д. Так що матеріалів на Турчинова більше аніж на Юлю. Юля вона така більш публічна, скажем, голова Уряду, це политична особа, а перший заступник це який займався …

ЗАМОВНИК – Ви думаєте її випустять?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Тепер вже питання. Яценюку вигідніше стартувати коли він буде в меншості в Верховній Раді, що він в опозиції, опозиційний кандидат у президенти.

ЗАМОВНИК – Може бути таке, що Юля прийде і Яценюка убере?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Так це ж всі розуміють, якщо Юля виходить, Яценюк відходить на другу роль, а вона першу займає. Воно ж видно не озброєним оком. Навіть той хто не в політиці, якщо так прикинути от виходить Юля, що відбувається з Яценюком з тими лідерами, які сьогодні є, вони ж на другий план відсуваються. Юля їх зразу за пояс заткне, мало того ще й повигоняє з позором.

ЗАМОВНИК – то й вигідно другу політику толкать і других людей?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Абсолютно! Просидівши вже більше року в тюрмі, що вона трошки по іншому дивиться на цих клієнтів які. Я розумію що вона стурбована и не може говорити, якісь речі бо це ж наче її команда, що не від неї якісь гадості проти своїх же йшли. А якби вийшли то багатьох не дорахувалися. Я ж сказав, що їм таких людей не треба ні владі ні Яценюку, опозиціонери які мають свою думку и могли її відстоювати.

ЗАМОВНИК – Ну він так красиво все розказує.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО- Він мусить це все робить, бо виходу в нього не має. Він має стартувати. Він думає що він майбутній президент України. По-перше він глибоко помиляється, бо в нас в Україні за будь які совецкі, царські, ні коли жиди не були першими особами, а його приєднали до, хоч він відмазується каже що в нього там сім’я…

ЗАМОВНИК – А він же жид, да?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Ну, б’ють не по паспорту, а по морді. Українці якось вони дивляться, великі підозри.

ЗАМОВНИК – От когда раньше був геноцид, то, ми ніколи не були под євреями. Бо саме страшне це коли ми були под євреями…

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Зараз це відбувається.

 
Источник:

Юля75

30 жовтня 2012, 10:05

Теги статті:
Даценко   Яценюк   жиды  
Голосів:
7
52

Всього коментарів: 67

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"