kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Новини > Вибори 

Юрій Руссу: “STOP війні! Зупинимо війну разом!”

До закінчення передвиборчої кампанія залишається декілька днів. Кандидати витрачають останні сили аби здобути прихильність жителів міста, практикуючи на нас різні піар-технології та переконуючи в тому, що тільки вони здатні підняти Канів, зробити комфортним життя містян та гідно представити інтереси в Черкаській обласній раді.

Напередодні виборчого фінішу ми зустрілися з кандидатом в депутати, членом Радикальної Партії О.Ляшка Юрієм Руссу для того аби обговорити як в цілому Канів пережив «виборчий процес» та спробувати спрогнозувати приблизні результати виборів.

 

-         Юріє, Ви нова людина в канівському політикумі. На що саме Ви робитимете акценти та яку програму дій запропонуєте канівчанам?

-         Спочатку треба братися за вирішення першочергових завдань. Перш за все, війна має бути зупинена, діти, яким дали в руки автомати, мають повернутися додому!Не важливо в якій області Ви живете, в Донецькій чи Черкаській, Луганській чи Рівненській, тема війни стосується кожного з нас. Так продовжуватися далі не може! Людські життя – це надто велика ціна, яку ми платимо задля того, щоб на нашій землі був мир та спокій.

І звичайно, наближаючись до холодів, ми маємо подбати, аби в наших домівках було тепло, аби наші діти не мерзли в дитячих садочках і школах… Це те, над чим сьогодні має працювати влада в кожному місті України, і в Каневі зокрема.

-         Пане Юрію, обласна виборча комісія зареєструвала 15 кандидатів в депутати, Микола Бовшик зняв свою кандидатуру на користь Олександра Матвійчука, таким чином Ви особисто маєте 13 конкурентів на депутатство в облраді. Що можете сказати про своїх опонентів та кого вважаєте найсильнішим?

-         Хто є найсильнішим покажуть результати виборів. Щодо моїх опонентів, то аналізуючи їх програми і біографії в мене виникає двояке відчуття. Багато з них вже мали можливість показати себе, перебуваючи при владі, але, на жаль, цього не зробили. Виникає питання, як в них вистачає духу і совісті знову розраховувати на підтримку канівчан, якщо свого часу вони її не виправдали.

Візьмемо до уваги Василя Васильовича, який з 2001 по 2010 рік був мером міста, та й зараз займає щільні позиції в міській владі. Давайте проаналізуємо, що він залишив місту після свого «правління». Розбиті дороги, відсутність вуличного освітлення, завищені комунальні тарифи, занепад туристичної сфери, хаотична забудова міста, відсутність транспортного сполучення Канева з іншими регіонами – це той показник яким можна пишатися? Я переконаний, що ні. Думаю, що людині, яка так занедбала місто навряд чи можна вкотре маніпулювати свідомістю містян, обіцяючи зміни на краще. Хочеться вірити, що канівчани – не сліпі, що вони вже сповна наїлися обіцянок та зрозуміли, кому не можна довірятися.

Цікава особистість і Віктор Володимирович, який знову ж таки був міським головою. Особисто в мене виникає таке враження, що він просто переписав пункти своєї передвиборчої програми 2010 року. Тут виникає питання, чому Ви, пане Вікторе, будучи при владі і маючи всі можливості реалізувати обіцянки, за які проголосували жителі міста, так цього і не зробили? Невже Ви не усвідомлюєте, що цим самим Ви підірвали свій авторитет та довіру містян і невже вірите, що канівчани знову стануть на ті ж самі граблі?

-         У вашій передвиборчій програмі відразу кидається в очі проект побудови залізниці та запуску потяга «Кобзар». Поясніть, чому виникла така ідея та як збираєтесь її реалізовувати?

-         Ні для кого не секрет, що на сьогоднішній день дістатися до Канева можна лише автобусом або власним авто. Погодьтесь, що це не зручно. Тим більше автобусне сполучення з іншими регіонами дуже слабке. Я переконаний, що залізничне сполучення в напрямку Київ-Канів стане зручним способом пересування як для канівчан, так і для туристів, які мають бажання відвідати визначні історичні пам’ятки міста. Існує два варіанта прокладання шляху: Ліплява-Канів (10 км) та Миронівка-Канів (40 км). Зараз я разом із спеціалістами займаюсь проектом побудови та складанням кошторису. Хочу сказати всім опонентам, які не вірять в реальність даного проекту:“Шановні, якщо знайшлись кошти на будівництво вертолітного майданчику, яким користувалася лише одна особа, то знайдуться кошти і на будівництво залізниці для тисяч людей. Головне, взявшись за справу – довести її до кінця”.

 

WayBe

28 серпня 2014, 10:39

Теги статті:
Руссу  вибори  
Голосів:
4
40

Всього коментарів: 0

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"