Концерт розпочався з урочистого виконання Державного Гімну України. Пронизуючі куплети лунали не лише з уст виконавців, глядачі охоче підспівували. У виконанні артистів міського будинку культури прозвучали до болю знайомі пісні – «Обійми», «Чорноморець», «Ой у лузі червона калина».  Пісню «Місяць» подарувала присутнім Альона Смілянська, а Ольга Савляк виконала композицію «Змінити все».

Поміж музичними творами лунала сучасна українська поезія і навіть казка про шкідливість дезінформації «Спецоперація KOЗA» у виконанні ведучої Оксани Кириченко. Не обійшлося і без гучної прем’єри. Ансамбль артистів міського будинку культури у власному аранжуванні  виконав нині найпопулярнішу в Україні пісню – «Стефанія», з якою гурт Kalush Orchestra переміг на Євробаченні-2022.

Щирі слова вдячності під час концерту лунали на адресу військовослужбовців, присутні висловили їм свою підтримку, вдячність, подарували добрі емоції та створили бадьору атмосферу. Адже пісні, гумор та посмішки – це також потужня зброя українців проти ворога.

Також під час заходу глядачі могли ознайомитись із благодійною виставкою виробів народного мистецтва студентів Канівського фахового коледжу культури і мистецтв. Для найменших учасників було організовано майстер-класи з гончарства, малювання та приголомшний боді-арт.

Насолодитися концертною програмою у повному обсязі завадила чергова повітряна тривога. Організатори змушені були оголосити про завершення заходу, однак це не завадило зібрати 10 634 гривень на підтримку ЗСУ.