kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Новини > Міські новини 

ЛЮДИНА РОКУ: ТОП-10. Рейтинг «Дніпрової зірки»

«Дніпрова Зірка» завжди тримає руку на пульсі подій. До нашої редакції надходить велика кількість інформації з найрізноманітніших джерел: від органів влади, з підприємств, господарств, установ, організацій, від простих людей. Значну частину новин ми друкуємо на шпальтах нашої газети. Як завжди, на початку нового року ми вирішили підвести інформаційний підсумок року минулого і з'ясувати, про кого «Дніпрова Зірка» писала найчастіше, який внесок зробила ця особистість у розвиток Канева і Канівського району, а яка особистість навпаки - втратила статус публічності і з яких причин, як відгукувалися читачі на наші публікації, що їм найбільше запам'яталося тощо. Ми проаналізували газетні матеріали, розділили учасників рейтингу на 10 номінацій, підрахували бали, і ось що отримали...

 

1. Номінація "Господарник року" - Валентина БАЛІНСЬКА.

У цій номінації перемогу отримала Валентина Балінська, 39 років, керівник ТОВ "СНЦ Мир-Сем", с.Павлівка. Господарство, яким уже чотири роки керує ця смілива й хазяйновита жінка, торік домоглося одного з найвищих урожаїв зернових у Канівському районі, у тому числі кукурудзи, якої було зібрано в середньому по 102 центнери з гектара.

 

2. Номінація "Керівник року" - Олексій ГИКА.

Незаперечним лідером тут став голова Канівської райдержадміністрації Олексій Гика, 63 роки, м. Канів. Завдяки діяльності О.Гики в районі було виконано значні обсяги робіт із газифікації сіл, облаштування вуличного освітлення, ремонту доріг. Крім того, Канівщина у 2011 році зібрала рекордний урожай - понад 180 тис. тонн збіжжя, а показник середньої зарплати працівників агропромислового комплексу району зріс до 3300 грн. і став одним із найвищих у Черкаській області.

 

 3. Номінація "Депутат року" - Станіслав ЛУЦЕНКО. 

Цього звання удостоєно нашого земляка, уродженця села Горобіївка, депутата Черкаської обласної ради, директора будівельної фірми "Кремінь" Станіслава Луценка, 51 рік, м.Канів - м.Львів. Ремонти церков, допомога постраждалим від пожежі, участь в облаштуванні вуличного освітлення в селах, прокладання газопроводу до віддалених населених пунктів - ось неповний перелік добрих справ, що їх робить цей чоловік.

 

 4. Номінація "Сподівання року" - Віктор НІКОЛЕНКО.

Цей титул "Дніпрова Зірка" віддала Канівському міському голові Віктору Ніколенку, 50 років, м.Канів. Такої кількості надій і сподівань жителі Канева в минулому році, крім як на В.Ніколенка, не покладали більше ні на кого. Частина сподівань справдилася: новий термінал "Авто-Ріка", Ярмаркова площа, заасфальтовані основні  транспортні автомагістралі міста, організація культурних заходів у віддалених мікрорайонах тощо. Але ще більше мерові належить зробити в майбутньому - щоб не обманути сподівання канівчан (особливо молоді), щоб надії людей справдилися в повному обсязі.

 

 5. Номінація "Пропажа року" - Василь КОЛОМІЄЦЬ. 

Екс-мер Канева Василь Коломієць (54 роки, м.Канів) несподівано "пропав" із публічного життя міста, так що ніхто й не зоглядівся. Тим часом колишній міський голова обійняв посаду гендиректора Шевченківського національного заповідника в Каневі й відійшов від політичних справ. Дехто з канівчан - колишніх його прихильників і шанувальників - вважає, що політик, якого підтримувало чимало жителів Канева, у тому числі, й на виборах 2010 року, не має права так несподівано зникати, по суті, залишаючи напризволяще своїх однодумців.

 

 6. Номінація "Опозиціонер року" - Володимир КОРЖОВ.

Депутат Канівміськради, підприємець Володимир Коржов (52 роки, м.Канів) вочевидь єдиний із місцевих політиків, якого можна віднести до системних опозиціонерів, тобто таких, які розглядають владу в Каневі як систему, котру треба змінювати не частково, а всю й відразу. Системний підхід В.Коржов застосовує і щодо конкретних підприємств, які завдають шкоди Каневу. Так, серія протестів, організованих В.Коржовим, допомогла зупинити будівництво на березі Дніпра елеватора "Нібулон" та змусила керівництво "Укршампіньйона" зменшити шкідливі викиди в довкілля.

 

 7. Номінація "Фермер року" - Едуард ПЕРЕХОДЬКО.

Співвласник СТОВ "Трівія" Едуард Переходько (48 років, с.Литвинець) активно й конкретно займається розвитком тваринницької галузі. У його господарстві доглядають 114 корів, за добу кожна дає в середньому 5100 кг молока. Крім того, дбає фермер і про "підростаюче покоління" тварин: утримує 61 голову молодняка ВРХ, з них - 27 телиць парувального віку та 13 нетелів. Напередодні Нового року в цьому господарстві було змонтовано виробничу лінію з розливу молока "Литвинецьке домашнє".

 

8. Номінація "Шляховик року" - Абов АВЕЯН.

Робітники будівельної фірми "Канів-Граніт", якою керує Абов Авеян (56 років, м.Канів), за минулий рік заасфальтували близько 20000 квадратних метрів шляхового покриття на вулицях нашого міста - Б.Хмельницького, 1 Травня, Маяковського, Калініна, Рильського, Коцюбинського, Дорошенка. Крім того, силами "Канів-Граніту" було вимощено плиткою 7100 квадратних метрів на одному з найбільш відповідальних будівельних об'єктів року в місті Каневі - Ярмарковій площі.

 

9. Номінація "Учитель року" - Володимир БАРАННИК.

Учитель історії Литвинецької школи Володимир Баранник (44 роки, с.Литвинець) створив у 2000 році туристсько-краєзнавчий клуб "Вік", у якому діти займаються пошуковою роботою щодо встановлення імен воїнів Радянської Армії, які загинули в боях за села Литвинець та Ковалі в роки Великої Вітчизняної війни. Значна частина випускників педагога після закінчення школи вступає на історичні та юридичні факультети вузів. Торік В.Баранник став лауреатом премії Верховної Ради України - за особливі успіхи в навчанні та вихованні учнів.

 

10. Номінація "Спортсмен року" - Ігор ЦИГАНОК.

Електрик Канівської ГЕС, спортсмен-важкоатлет, вихованець Заслуженого тренера міжнародної конфедерації майстрів гирьового спорту М.Кобелякського Ігор Циганок (49 років, м.Канів) отримав від "Дніпрової Зірки" цей високий титул за перемогу в Чемпіонаті світу з гирьового спорту, що проходив торік у м.Вітебську, Білорусь, звідки він привіз дві золоті медалі, та за абсолютну перемогу в Першій Всесвітній Олімпіаді майстрів гирьового спорту (м.Архангельськ, Росія), де І.Циганок завоював в особистому заліку п'ять золотих та дві срібних медалі в складі збірної України.

ДЗ

bad girl

11 січня 2012, 18:33

Теги статті:
ЛЮДИНА РОКУ  
Голосів:
9
09

Всього коментарів: 40

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"