kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Новини > Податкова 

Канівська ДПІ інформує

Шановні громадяни !

Канівська ОДПІ ще раз нагадує, що в 2012 році для громадян змінився термін сплати земельного податку. Відповідно до  пункту 286.5 статті 286 Податкового кодексу України нарахування фізичним особам сум податку проводиться органами державної податкової служби, які видають платникові  до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення податку за формою, встановленою у порядку, визначеному статтею 58 цього Кодексу.

 Згідно пункту 287.5 статті 287 Кодексу податок фізичними особами сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення, тобто до 29 серпня 2012  року.

Шановні громадяни, якщо з певних причин Ви не отримали податкове повідомлення-рішення про нарахування земельного податку або не сплатили податок, то Вам необхідно звернутися до фахівців Канівської ОДПІ за адресою: м. Канів, вул. 206- Дивізії, 10А, каб. 223, довідки за телефонами : 3-44-66, 3-20-29.

Операція  «Урожай-2012» на Канівщині

           

За результатами проведення операції «Урожай – 2012» при здійсненні обстежень сільськогосподарських угідь Канівського району  податківцями  cтаном на 20.09.12. до оподаткування всього залучено 139 осіб, легалізовано 864,5 тис.грн., до бюджету додатково надійшло 494,3 тис.грн., в тому числі 487,2 тис.грн. ПДФО,  2,3 тис.грн. податку з власників транспортних засобів та 4,8 тис.грн. орендної плати за землю.

         Також в ході проведення операції «Урожай» з метою збільшення середньої заробітної плати с/г виробників у ІІ кварталі 2012 року порівняно з І кварталом 2012 року працівниками Канівської ОДПІ вжито заходів, а саме: проведено протокольні бесіди, фактичні перевірки, заслуховування на комісіях при РДА, в результаті чого 18 СГД збільшили фонд оплати праці на 1698,53 тис.грн., додатково до бюджету надійшло 254,78 тис.грн. Відпрацювання в даному напрямку продовжується.

     Головними завданнями операції «Урожай-2012» є:

- забезпечення упередження ухилення від оподаткування податком на доходи фізичних осіб, виявлення фактів виплати зарплати в «конвертах»;

- встановлення реальної кількості працівників та оплату їх праці у відповідності з встановленими нормативами на підприємствах – сільгоспвиробниках у період обробки (оранки, культивації тощо) сільськогосподарських угідь, збору, виробництва та реалізації сільгосппродукції шляхом;

- проведення хронометражу робочого часу працівників, зайнятих на всіх об‘єктах та ділянках сільського господарства, співставлення даних технологічних карт, табеля робочого часу з фактичною чисельністю найманих працівників, фактичним відпрацюванням робочих годин і середньою заробітною платою за виконану роботу в межах району з метою розрахунку фонду оплати праці;

- виявлення неоформлених належним чином найманих працівників.

Виконання податківцями поставлених завдань забезпечить легалізацію заробітної плати та зайнятості населення в області, а також – додаткові надходження до бюджетів місцевих громад.

 

Оголошення

Відділ податкової міліції Корсунь-Шевченківської МДПІ ДПС в Черкаській області, оголошує набір кандидатів на службу в органи податкової міліції, по Канівському району, віком до 27 років.

Вимоги до кандидатів:

-          повна вища освіта (юридична або економічна);

-          служба в Збройних силах України (для чоловіків).

 

За додатковою інформацією звертатися за адресою: м.Корсунь-Шевченківський, вул.Ювілейна, 30, каб.2, або за тел. (235) 2-30-88, 2-37-55

 

Податковою службою Черкащини керували… діти

На один день відчути себе керівниками податкової служби Черкаської області та м. Черкаси змогли 13 вихованців Дитячого будинку для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку Черкаської обласної ради.

 Понад 10 років дітьми – сиротами та дітьми з малозабезпечених сімей віком від 6 до 11 років, які виховуються в цьому будинку, опікуються податківці Черкащини. Разом з податківцями діти відвідують кінотеатри, театри, ходять на прогулянки до дитячих парків, місцевого зоопарку, ласують у “McDonalds”, подорожують до інших цікавих місць відпочинку нашого міста.

Цього разу діти прийшли в гості до своїх “шефів” - в приміщення ДПС у Черкаській області. Але це була не просто екскурсія. Діти не лише ознайомились з роботою податківців у Центрі обслуговування платників податків, переглянули податковий мультфільм “Місто мрії” та експозицію музею історії податкової служби Черкащини, але й кожен з них зміг посидіти в кріслі голови ДПС у Черкаській області Петра Хукаленка та начальника ДПІ у м. Черкасах Ігоря Порубая. І не просто посидіти, а відчути себе керівником і по телефону дати завдання до виконання своїм підлеглим.

“Ці діти вже пережили серйозні життєві проблеми, - зазначив Ігор Порубай, - а завдання наше як “шефів” не лише вітати дітей на свята, але й показати їм життя як щось цікаве, щоб вони відчули, що дорослі можуть і хочуть їх оберігати та допомагати”.

Діти із задоволенням провели нараду в кабінеті Петра Хукаленка під час якої з’ясували, що їх Дитячий будинок не зможе існувати, якщо дорослі вчасно не платитимуть податки.

“Головуючий” на нараді 10-ти річний Андрій Бондаренко зазначив, що коли він виросте і стане Президентом України, то обов'язково контролюватиме, щоб всі платили податки і щоб жодна дитина, яка живе в таких будинках, не була позбавлена можливості достойного навчання, харчування, мала одяг, а в майбутньому – роботу та житло.

“Я обіцяю, - наголосив Петро Хукаленко, - що за бажання будь-кого з цих дітей стати податківцем, ДПС у Черкаській області надасть відповідне направлення та забезпечить таку дитину після закінчення навчання робочим місцем у податковій службі регіону”.

На завершення зустрічі податківці почастували дітей смачним обідом, а на знак подяки отримали  саморобки, які розповідали про заповітні мрії підшефних. Сподіваємось, ці мрії, за допомоги дорослих, здійсняться…

 

До відома громадян, що здають квартири у найм!

Відповідно до Податкового Кодексу України громадяни, які надають житло у найм іншим громадянам і отримують доходи, зобов'язані сплачувати податок та декларувати доходи шляхом подання декларації про майновий стан і доходи.

Оподаткування доходів громадян від надання у найм житлових приміщень іншим фізичним особам (квартирантам), регулюється статтею 170 Податкового Кодексу. Якщо орендар є фізичною особою, яка не є суб'єктом господарювання, то особою, відповідальною за нарахування та сплату податку до бюджету, є платник податку-орендодавець, тобто, особа яка надає житло у найм та отримує доходи.

При цьому, такий орендодавець самостійно нараховує та сплачує податок до бюджету в строки, встановлені цим Кодексом для квартального звітного періоду, а саме протягом 40 календарних днів після останнього дня такого кварталу.

Сума отриманого доходу та сума сплаченого протягом звітного податкового року податку та податкового зобов'язання за результатами такого року відображаються у річній податковій декларації. Податкова декларація згідно з ст. 49 Податкового Кодексу подається до податкового органу за місцем податкової адреси до 1 травня року, що настає за звітним. 

 

WayBe

28 вересня 2012, 11:14

Теги статті:
податкова  ОДПІ  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 0

Сторінка коментарів: 1

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"