kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > Vlad999 

Дивні виборчі перегони 2012

Нарешті завершується ця млява і дивна виборча кампанія до найвищого законодавчого органу України.

А почалася вона практично із ранніх стартів перекупленої і перейменованої Української соціал-демократичної партії ( у недалекому минулому її засновник і успішний лідер Онопенко В.В - керманич найвищої гілки судової влади в державі)  "послідовницею" Юлії Тимошенко, молодою політкенею "Батьківщини" Наталією Королевською. Люди, які трохи орієнтувалися в сучасному політичному середовищі дивувалися появі із нізвідки шалених коштів, витрачених на "біг-мордову" бойову рекламу привабливої завнішності нового власника (я свідомо це підкреслюю - власника) партії, яка була носієм (шкода, що тільки у програмних документах та рекламних матеріалах) такої привабливої та поширеної у цивілізованих європейських країнах ідеології , як соціал-демократія .

Цей фальшстарт привів до прогнозованого багатьма політологами результату - і, клонована під себе, партія Кролевської впала на фініші, так і не добравши омріяного 5-ти відсоткового бар'єру, повторивши долю "озимого покоління" Богословської та Хорошковського. 

Щиро подивували український електорат два новачка у майбутній Верховній Раді - партії "Удар" і "Свобода".  Отримали друге дихання комуністи, які проштовхалися через "регіональні" бар'єри" до досить неочікуваного для них результату, потроївши свої відсотки.  

А тепер щодо відношення нас, простих громадян, до цієї, як дехто оцінює "найбруднішої" виборчої кампанії".

Карт-бланш цим дивним виборчим перегонам дали ПР і, як не дивно - "щирі опозиціонери", які дружно проголосували за нове виборче законодавство, яке дозволило запровадження "мажоритарки". Як прогнозували знавці вибочого законодавства, ще призвело до масової фальсифікації і майбутнього перекуповування депутатів на користь основних власників  політичного ресурсу в Україні. 

У багатьох склалося враження, що прийняттям цього законодавчого акту, відбулася така собі "утаємничена вечеря", на якій було узгоджено консервацію політичної ситуації в Україні, в обмін на такі привабливі "коштовні і прибуткові" мандати для перших керівників опозиційних сил. Щоб не сплутали карти, деякі "харизматики" від політики - їх було заздалегідь ізольовано від участі у виборчих перегонах, обмеживши їх тюремнмии гратами. Завдяки цим діям були розв'язані руки багатьом партійним бюрократам, які отримали доступ до виборчої казни та політичних ресурсів об'єднаних опозиціонерів. 

І що ж українці отримали у підсумку цих політичних реверансів.

А в реаліях - переконлива перемога чинної влади (якщо порахувати ПР-івських мажоритарників і майбутніх "тушок"), та ще й вірних її соратників (ревних борців із олігархатом) комуністів, то більшість у Раді сьомого скликання  для "об'єднальників", навіть і з "ударівцями", стає назавжди недосяжною. 

Свободівці, при виконанні свої подразнюючої ролі" ще більше згуртують прихильників ПР і КПУ, які твердо будуть віддавати свої голоси за "покращення життя вже сьогодні" і примару існування майбутнього Союзу "братніх народів" під егодою путінізованого "руського міру", аби тільки "страшні бандерівці" не закликали вчити їх українсської мови і не перешкоджали любити не рідну країну, а сусідську державу. 

Партія "Удар" завдяки своїй неоднорідності, отримавши "золоту картку", мабуть буде виконувати роль, аналогічну їхній фракції у Київській міській раді. Хіба що, злякавшись отримати потужного правого хука від пана Віталія,  будуть слухняно натискати кнопки по його помаху могутньої руки. Проте дії цієї фракції будуть непередбачливі і суперечливі. По багатьох питаннях, як прогнозують багато політологів, депутати "ударівці" будуть віддавати свої голоси за законодавчі акти владної більшості.

ЦІ вибори знову засвідчили, що на фоні потужних фальсифікацій, які уже міцно укорінилися у сфері виборчого процесу, зміна існуючої влади стає нереальною, а лише, на жаль,  надовго законсервованою. І ніякий 2004 вже не повториться, яким так упевнено лякають на всіх перехрестях так звані "опозиціонери", які тільки три роки тому були неуспішною владою. Люди вже зрозуміли, що практично всі політичні  сили є ( одні відкрито, інші таємно) бізнес-проектами, що намагаються відгризти, або захистити свої надбання чи інвестиції в Україні. Вдало прикриваючись своїми ідеологічними гаслами і програмами вони лише хочуть стабілізувати свої фінансові пріоритети, у тому числі і в числених офшорних зонах. 

Та що там говорити, вже не одні реальні лідери нації наголошували - народ завдяки створеним політичним маніпуляціям і прямим махінацім (на зразок нейролінгвістичного програмування особистості) позбавили вибору проголосувати за українську ідею. Українці  вже голосуть проти, щоб не  голосувати за когось.

Практично всі діючі політики вже побували при владі і доказали свою немпроможність створити умови для поступального демократичного розвитку держави Україна. А існуючий, мохом порослий "совецький" політичний бомонд (не еліта, бо вона безкорисливо дбає про благополочяя свого народу) і далі заганяє Україну у прірву деспотії та крайньої бідності, яка так вигідна кільком олігархічним кланам.

Ось тому практично вибирати ні з чого.

Так що, шановні українції, мабуть допоки не зміниться кілька поколінь, які не знають совкову психологію, не чекайте на зміни у нашій державі. Не дарма святий Мойсей водив по пустелі євреїв сорок років, допоки не вимерли прихильники ідолопоклонників, а молоді не увірували у існування Господне.

 

Vlad999

3 листопада 2012, 16:36

Теги статті:
Про підсумки дивних виборів до оскопленого Гарантом парламенту  
Голосів:
2
11

Всього коментарів: 3

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"