kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Новини > Віка 

Сесія Канівської міської ради: спроба зміни міської влади?

9 вересня після закінчення прес-конференції стосовно перспектив будівництва Канівської ГАЕС я запитав мера Канева Віктора Ніколенка: “Містом ширяться чутки про те, що Ніколенко написав заяву про відставку. Це правда?” На що отримав відповідь Віктора Володимировича: “Це справжня брехня! Ви бачили, що я з Сергієм Борисовичем був другого числа, коли відкривали інститут, а зараз я на лікарняному...” (мова йде про відкриття Канівського гуманітарного інституту).

Після тієї розмови пройшло небагато часу, а зараз це питання стало чи не найпополярнішим серед “базарних розмов”. Чергова сесія міської ради, яка відбулась у четвер, 26 вересня, додала гостроти цьому питанню...

Перше, на що я звернув увагу перед початком сесії, це надзвичайна активність міських депутатів. За останніх три роки ще не було такої явки народних обранців на сесію — на початку роботи сесії у сесійній залі зареєструвалось аж 43 депутати із 46-ти обраних до міської ради. Попередні сесії проходили за участю 26-35 депутатів. Друге, що відрізняло цю сесію від попередніх, це те, що до кінця роботи сесії  в залі знаходились обласні чиновники, хоча сесія, розпочавши свою роботу о 10 годині, тривала майже до 17-ї години. І третє, це те, що після того, як порядок денний був вичерпаний і депутати розглянули всі питання, винесені на сесію, головуючий оголосив... перерву, а не про закриття сесії.

В порядку денному сесії на розгляд депутатів було винесено 25 питань, які, як ніколи, обговорювались і голосувались надто одностайно, що часом наводило на думку, що депутати тим самим намагались прискорити розгляд основних питань. На сесії, зокрема, було прийнято депутатське звернення до Кабінету міністрів України стосовно відсутності фінансування для гідної зустрічі 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

 На сесії прозвучала думка першого заступника міського голови Ігоря Ренькаса про те, що на облаштування до 200-річчя з дня народження Кобзаря території, де зараз знаходиться “хитрий ринок”, потрібно щонайменше 50 мільйонів гривень, яких уже, скоріш за все, й не буде, а тому потрібно хоча б демонтувати стару і встановити нову автобусну зупинку на “хитрому ринку” і прибрати звідти “продавців халатів, які не прикрашають це місце”.

Депутати також прийняли звернення до Укртрансінспекції щодо вирішення питань міжміських перевезень, зокрема, надання дозволу на проміжні зупинки в межах міста автобусів Канів-Київ і Київ-Канів.

Після розгляду всіх питань порядку денного, головуючий на сесії секретар міської ради Олег Калніболоцький замість того, щоб оголосити про закриття сесії, оголошує перерву на 10 хвилин. Депутати почали обурюватись: про яку перерву йде мова, коли всі питання порядку денного розглянуті і по кожному з них прийняті рішення. Проте головуючий все-таки оголосив перерву на 10 хвилин, яка затягнулась на півгодини. Депутати, яких у залі залишалось близько 30 чоловік (депутатів фракції Партії регіонів на той час у залі вже не було), почали обговорювати питання про закриття сесії за відсутності головуючого, після цього зателефонували головуючому на сесії О.Калніболоцькому стосовно того, що оголошена ним 10-хвилинна перерва давно закінчилась. Хвилин через 5 після цього дзвінка до сесійної зали повернувся О.Калніболоцький та представники області, і головуючий оголосив про закриття сесії. Ще б на кілька хвилин затримався головуючий і сесію закрили б самі депутати...

Що це все означало, я попросив прокоментувати депутатів Володимира Коржова та Сергія Ткаченка, звернувшись до них наступного після закриття сесії дня.

— Я вважаю, що це була спроба знищити місцеве самоврядування, показати, що місцевим самоврядуванням може керувати область або ще хтось, впливати на прийняття рішень таких, які потрібні комусь, — говорить депутат Володимир Коржов. — Вчора це зробити не вдалося. Сесія відбулась, всі заплановані рішення розглянуті.

— Які події на вчорашній сесії підтверджують вашу думку?

— Ця незрозуміла перерва після розгляду всіх питань порядку денного. Я розумію, що на сьогоднішній день в області незадоволені роботою нашої міської ради, але міська влада має сама розібратися, так це чи не так. Тому, думаю, ця перерва була оголошена для того, щоб потім будь-якого дня продовжити роботу незакритої сесії і відправити міського голову у відставку. Але відправити мера у відставку без його присутності, без його заяви надто складно. Для того, щоб проголосувати за відставку депутатами конституційною більшістю мають бути якісь підстави. Тобто повинні були заслухати або міського голову, або хтось повинен був виступити і розповісти, що міський голова не справляється зі своїми обов’язками, або зробив щось злочинне. Цього нічого зроблено не було.

— Що саме в роботі сесісії свідчило про спробу втручання в її роботу і про спробу, як ви кажете, знищення самоврядування?

— По-перше, перед сесією відбувались зустрічі та перемовини представників області з деякими депутатами, де відкрито заявлялось про незадовільну оцінку роботи  міського голови і його відставку. А по-друге, навіщо в кінці сесії, коли всі питання були розглянуті, потрібно було робити перерву? Для того, щоб сесія не закрилась, а коли сесія не закрилась, значить, вона є черговою до тих пір, поки вона знову не збереться. А якщо сесія не закрита, її можна продовжити в будь-який день, де міський голова робить заяву, що він складає свої повноваження.

— Чому ж в такому випадку це не було зроблено на цій сесії?

— Тому, що не було заяви міського голови про відставку. Вони сподіваються, що така заява буде, а тоді без оголошення у пресі про дату проведення сесії зібрали б депутатів, оголосили заяву мера і до побачення...

— З ваших слів випливає, що присутність до кінця роботи сесії в сесійній залі обласних чиновників була цілеспрямованою?

— Думаю, що так. Вони сиділи до кінця, чекали щоб сесію не закрили, щоб у будь-який момент її зібрати і провести кадрові питання. Так, депутати теж не задоволені роботою міського голови, але ми повинні вирішувати наші проблеми самі, без їхнього втручання. А зараз іде втручання з області — вони вважають, що голову потрібно міняти і заява від нього буде. В даному випадку депутати захищали не міського голову, це був захист місцевого самоврядування. Область має надавати нам, міському самоврядуванню, лише методичну допомогу, а в даному випадку диктують, що ми повинні робити.

— Ваша думка стосовно вчорашніх подій на сесії міської ради, — запитую депутата Сергія Ткаченка.

— Розмови про зміну влади давно поширювались, губернатор і область вже давно не задоволені роботою міського голови, — говорить Сергій Ткаченко. — Тому вони вирішили зробити заміну міського голови. На мою думку, нинішній міський голова найслабкіший мер із усіх міських голів, які були в місті Каневі. Його потрібно було міняти ще два роки тому, коли вже через рік роботи було зрозуміло, що це випадкова людина на цій посаді: пройшло три роки — результатів немає, жодної копійки не заведено в місто, жодного інвестиційного проекту немає. Все, що в місті робилось, це були напрацювання минулого скликання місцевої влади. Тобто, за останні три роки в місті нічого не було зроблено, тому, я вважаю, міського голову потрібно міняти. Але міняти як? Законним способом! А законний спосіб — це сесійний зал, це референдум. Дві третини депутатів висловили недовіру, і мер іде у відставку. Схоже на те, що на сьогоднішній день не всі депутати підтримують ідею імпічменту меру, тому область вирішила способом тиску чи вмовляння — я не знаю — вирішити цю проблему. Зараз міський голова на лікарняному, а зі слів представників області, у них є заява про те, що він уже склав із себе повноваження, а для того, щоб озвучити його заяву, начебто потрібна його згода на те, щоб без його присутності його заяву зачитати на сесії міської ради. А для цього потрібно, щоб депутати поїхали до нього в Київ, і він дав згоду на те, щоб без його присутності була зачитана його заява про відставку. Наскільки це правда, я не знаю. Чи є така заява мера? Я її не бачив.

— З вашої точки зору, чому на останній сесії була спроба її не закривати після того, коли всі питання порядку денного були вже розглянуті?

— Щоб зібрати наступну, планову сесію потрібно принаймні два тижні. Тому, на мою думку, цю сесію намагались не закривати, щоб сьогодні-завтра делегація з’їздила до мера в Київ, вирішать там всі питання, а потім, у понеділок, оголосять про продовження роботи сесії, на якій оголосять заяву мера про його відставку. Ця непрозорість ставить депутатів в таку ситуацію, що вони не знають, кого намагаються поставити замість нинішнього мера, чи не стане ще гірше для міста, коли на місце нинішнього мера прийде невідомо хто виконувати його обов’язки.

— Чим ви поясните демонстративний вихід із сесійної зали депутатів фракції Партії регіонів під час розгляду останнього питання порядку денного сесії?

— Це просто ініціатива влади, це була їхня думка. Фракція регіонів перед цим зустрічалась увечері з головою облдержадміністрації Сергієм Борисовичем — про це всі знають. Він провів з ними роботу. Наступного дня з 11 регіоналів, як ніколи, 10 депутатів прийшло на сесію. Видно, було поставлено таке завдання. Були представники з Черкас, які сиділи до кінця сесії. Але задумане не вийшло. Це повинно робитись чесно і прозоро, щоб усім все було зрозуміло.

— Чи були якісь зустрічі обласних чиновників з депутатами перед цією сесією?

— За два тижні до цієї сесії мене запросили на таку зустріч. Це була зустріч з Івакіним. Мова йшла про те, кого ми бачимо на посаді секретаря міської ради замість Калніболоцького. Називались два прізвища — Умриша та Маланчева Станіслава. На цій зустрічі питали про мою думку. Я відповів, що зараз головне — не секретар міської ради, а те, хто буде першим заступником, адже це буде другий мер, який вестиме всю виконавчу роботу. Але вони не мають кандидата на цю посаду — вони його не називають. І вони зараз, на мою думку, в патовій ситуації. А через відсутність влади в кінцевому результаті страждає місто. Коли це все робитиметься прозоро і чесно, коли будуть проставлені всі крапки над “і” і це влаштує всіх у сесійному залі — це буде нормально. Але йдуть розмови, в них називаються якісь одіозні прізвища, я не буду їх називати, — то це не нормально.

— Після розгляду всіх питань порядку денного була оголошена перерва в роботі сесії, після закінчення перерви сесію все-таки закрили. Чому це сталося?

— Тому що було зрозуміло, що сесію все одно закриють. А для цього не обов’язково міг бути секретар міської ради, який вів сесію. Сесію міг закрити будь-який депутат. Вони це зрозуміли і зрозуміли, що їх план “А” — не закривати сесію — не виходить, і в кінцевому результаті — відтермінування питання по Віктору Володимировичу. Думаю, рано чи пізно він піде. Погано, що це буде пізніше, тому що збігає час, а місто без міського голови. Якби прийшли і сказали, що ми пропонуємо зробити те і те — ми б пішли на це, але коли ведуться якісь незрозумілі течії і з Ніколенком, і з виконавчим комітетом, це нас не влаштовує. Якщо це триватиме і далі, вони отримуватимуть відсіч. І не тому, що ми погані депутати, а тому, що ми хочемо прозорості і чесності.

— Наступна сесія призначена на 10 жовтня. На вашу думку, буде чергова спроба змінити міську владу?

— Безумовно. Тут зараз головне, щоб міський голова написав заяву...

 

Валерій РЕВА, газета ВІКА №40, вересень 2013

WayBe

2 жовтня 2013, 16:09

Теги статті:
рада  влада  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 13

Сторінка коментарів: 1
safron
2 жовтня 2013, 16:56

IP: 176.67.16.xxx
Рейтинг: 0
Що значить - зачитають заяву мера і відпралять у відставку (заочно)?

Можливо варто було б послухати людину, всетаки - міський голова.

Можливо Віктор Володимирович коротко прозвітував би, виклав своє бачення ситуації, обгрунтував свої мотиви, а там якщо на те його воля і у відставку. Якщо не з почестями, то хоча б по людські треба все зробити.

І тут вже справа міськради організувати все достойно, адже ситуація насправді не така вже й однозначна як декому хочеться цього бачити.

Кожен з нас на своєму місці завжди має залишатися людиною.
Mr.Burgomister

2 жовтня 2013, 19:41

IP: 176.67.16.xxx
Рейтинг: 1
И поделом. Как человек через задний проход пришел на эту должность, так и должен уйти. Надо было выборы честно выигрывать. Меня удивляет, когда, зная это, сейчас его называют городским головой. Да он им никогда и не был ни по факту, на юридически. И сейчас цепляется за кресло, слег на больничку. Вдруг серьезно болен - уйди лечись, а городом пусть другой руководит - выберем, не в первый раз.
bad girl

2 жовтня 2013, 20:17

IP: 176.67.9.xxx
Рейтинг: 0
Не так просто відмовитися від смачного корита повного смакоти. Колись Олійника разом з кріслом виносили з кабінету, Ну нічого не вчить чужий досвід.
Діва

2 жовтня 2013, 21:31

IP: 176.67.16.xxx
Рейтинг: 0
bad girl, да, не так просто, но заявления пишут всем составом...(из достоверных источников)...:)
safron
3 жовтня 2013, 08:29

IP: 176.67.9.xxx
Рейтинг: 2
Не можна писати заяви всім складом!

Міський голова йшов на вибори не сам, у нього була конкретна передвиборча програма і професійна команда яка і мала забезпечити втілення програми в життя.

Зараз якщо не сам голова, то його команда мають прозвітувати, що залишиться у спадок громаді і наступнику який сяде в крісло мера.

Всі справи мають бути передані документально, а не так, що за апчхи будь здоров очолив громаду міста, а потім тихо зник наче нічого і не було.

Думаю виборці такий крок оцінять достойно. В житті різне трапляється. А не помиляється лише той, хто нічого не робить.

Вважаю, що наступнику мера варто показати приклад, як треба вести справи "по дорослому". Це ж не іграшки, це забезпечення життєдіяльності цілого міста.
Master01
3 жовтня 2013, 12:02

IP: 178.95.211.xxx
Рейтинг: 1
Відповідно до діючого законодавства, у разі дострокового припинення міським головою своїх повноважень(не має значення чи за хворобою, чи з інших підстав)виконуючим обовязки міського голови(до виборів нового міського голови) стає секретар міської ради. У нашому конкретному випадку - Калніболоцький. І, скоріше за усе, перевиборів міського голови до 2015 року у нас не буде(приклад цьому у Каневі уже був, Фролов-Коломієць). "Калон" буде "править" містом аж до 2015 року. Готуйся, Канів! Калон "рулит"! Такий "мер" - це ганьба не тільки всьому місцевому деп.корпусу, а й усій громаді м. Канева. А те, що "Олєжка" буде маріонеткою Чекас - не підлягає сумніву. Оце так докерувалися поки що ще діючий міський голова зі своєю командою та канівські депутати. А "Олєжка" молодець. "Не мытьем так катаньем" свого таки добився.
safron
3 жовтня 2013, 12:27

IP: 176.67.9.xxx
Рейтинг: 1
У свій час нас активно агітували за партійну систему виборів, яка повинна була запровадити систему партійної відповідальності за стан справ.

Виборці, довіряючи конкретному кандидату від партії, надавили мандат довіри всій політичній силі яка веде цього кандидата до влади.

І навпаки. Якщо провладний кандидат не справляється на своєму місці з роботою, а то і відверто облажався аж по коліна, то недовіра має поширюватись на всю політичну силу. А винуватець має нести відповідальність перед колегами по партії.

Чи то я чогось невторопав, чи то щось у нас не так працює як було обіцяно.
ologsn
3 жовтня 2013, 13:44

IP: 176.67.11.xxx
Рейтинг: 1
Master01 относительно Олежки, по моему, преувеличиваешь. Похоже на то, что Калону областью тоже судьба заготовлена: "За два тижні до цієї сесії мене запросили на таку зустріч. Це була зустріч з Івакіним. Мова йшла про те, кого ми бачимо на посаді секретаря міської ради замість Калніболоцького. Називались два прізвища — Умриша та Маланчева Станіслава." Все указывает на то, что в мэрские два кресла хотят посадить двух своих ставленников, ведь 15 декабря на носу и им нужно правильное голосование на 197 округе. Ну, на калона, похоже, надежду не возлагают коль человек не знает, сколько будет дважды два, а это дефект при нужном подсчете голосов.
Master01
3 жовтня 2013, 14:31

IP: 178.95.211.xxx
Рейтинг: 1
ologsn, Я просто констатирую законодательство. А относительно планов губернатора и 15 декабря - это домысел. А его нельзя ни опровергнуть ни подтвердить. Что уготовано "Калону" областью увидим. Но ним управлять легче. А если учесть применяемую практику, то первым замом "Калону" поставят "пришлого" чинушу. который по факту будет управлять городом. а подписывать и "сидеть" будет Калниболоцкий. "Посаженный генерал". Такой вариант даст возможность и 15 декабря провести и до 15 года не проводить выборы Каневского головы. А чего, удобно. Один управляет, а другой отдувается. На первого зама депутаты вряд ли будут бочку катить. Чел не у дел. А вот Олежику придется лубок на очко нашивать. Николенка депутаты на сессиях рвали, а "Калон" не умнее Николенка. Так что, "мочить" его будут, аки сидорову козу. Ведь "болванчик для битья" тоже нужен.
Mr.Burgomister

3 жовтня 2013, 21:58

IP: 176.67.9.xxx
Рейтинг: 1
Master01, а меня умиляет, как все забывется. Как все, даже несгибаемый типа депутат Даценко в своей прессе пишет как Витю-душку обижают потому что он не фальсифицировал выборы по 197-у округу. Да он ведь по указке делал для этого все, но просто уродился лысянский мальчик убогим - не смог. Вот и спекся перед шевалье Тулубом. Уже забыли короткопамятные каневчане как академик-доктор-генерал НВВ обещал нам ледовую арену, молодежный центр в старом вокзале, утеплить все многоквартирные дома, установить миникотельни для экономии тепла, организовать вместо ЖЕКа ОСББ, сделать идеальными дороги, а туризм... ДА ТУТ БУДЕТ ПРОСТО ТУРИСТИЧЕСКАЯ МЕККА!.. Про остальное не будем - возьмите его предвыборную программу - почувствуете себя лохами, даже если за него не голосовали.
Діва

3 жовтня 2013, 22:19

IP: 176.67.11.xxx
Рейтинг: 1
Вся местная пресса пишет, каневчане бурно обговаривают,депутаты лбы чешут... а в голове крутится фраза: "Лучше знакомое зло, чем к незнакомому стремиться!" Как-то уже привыкли к невыполнению обещаний, к немыслимым проектам, к глупым решениям, ведь Они все таки наши, родные, каневчане. На район уже пришло нашествие трех "чужих". Теперь,что придут "Чужие-2" в город????????? "Чужие" - страшное кино:((((((
Джонні

4 жовтня 2013, 07:20

IP: 77.52.151.xxx
Рейтинг: -1
як цей режим вирішить так і буде...

терпимо ж.
Master01
4 жовтня 2013, 08:38

IP: 178.95.211.xxx
Рейтинг: 0
Mr.Burgomister, Да никто ничего не забыл. Просто сейчас наступил такой момент, что на прошедшие обещания никто не обращает внимания. Убирают Николенка, а вместе с ним и его обещания. Олежик(или пришлый зам) будут торочить, что они таких обещаний не давали. И с кого тогда спрашивать? Дива в своем коменте (3 жовтня, 22:19) все верно подметила. Одни "чужие" уже были. Но этажом выше. Теперь будут следующие, но этажом ниже. А по сути, пипец местному самоуправлению. Следующий шаг - Канев становится городом не областного подчинения. Ну и, конечно, все вытекающие из этого последствия. А с "мером-Калоном" последствия будут мама не горюй. Как-то услышал на каневском рынке отрывок беседы двух бабулек. Одна говорила, что возможно Каневским мером станет какой-то "Колон". А вторая сказала такую фразу: "Якщо Колон мер - то Канів умер".
Но интересен еще один момент. Допустим Калниболоцкий становится городским головой. Если верить информации, то "молодая и энергичная команда" Николенка уходит вместе с ним. А какая команда придет с "Калоном"? Она у него есть? Если смотреть на его окружение, то придет команда похлеще сегодняшней. И ожидать чего-то лучшего, чем то, что имеем сегодня не придется.

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Олег Синєгубов показав кадри з лінією оборони в Харкові

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі: голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Слідчі Нацполіції оголосили підозру шахраям, які легалізували в Україні понад 25 млн грн незаконного прибутку, отриманого у співпраці з росією

Владислав Жайворонок дав коментар стосовно подій в Україні протягом останнього часу

Вступай до лав Збройних Сил України!

ЗСУ готові нищити окупантів і чекають у свої лави новобранців!

У Каневі демонтували постамент і погруддя присвячені радянському діячеві

Діти на узбіччі

Дамо спротив окупантам разом!

"Той, хто між війною та ганьбою обирає ганьбу, отримає і війну і ганьбу" Вінстон Черчилль

Популярні за тиждень:

Дамо спротив окупантам разом! [0]

Діти на узбіччі [0]

У Каневі демонтували постамент і погруддя присвячені радянському діячеві [0]

ЗСУ готові нищити окупантів і чекають у свої лави новобранців! [0]

Вступай до лав Збройних Сил України! [0]

Владислав Жайворонок дав коментар стосовно подій в Україні протягом останнього часу [0]

Слідчі Нацполіції оголосили підозру шахраям, які легалізували в Україні понад 25 млн грн незаконного прибутку, отриманого у співпраці з росією [0]

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі: голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони [0]

Олег Синєгубов показав кадри з лінією оборони в Харкові [0]

Про що зараз спілкуються:

Rima752
Пишаюсь такими людьми! Українці - сильна нація!!! Слава Україні!!
Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик [1]

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Травень
НдПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"