kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > Влад01 

Гроші Тягнибока – 4. Угода з дияволом.

28.10.2013

НАЙБЛИЖЧІ ДЛЯ ТЯГНИБОКА ЛЮДИ ПОМИРАЮТЬ ВІД СТРАШНОЇ ХВОРОБИ ЗА ВКРАЙ ЗАГАДКОВИХ ОБСТАВИН ***

Факти беззаперечно засвідчують зв’язок Тягнибока з одним із найвидатніших міжнародних аферистів усіх часів *** Керівник “Свободи” мав прямий фінансовий зиск від шахрайських операцій ***Жертвами спільного моторошного бізнесу родини Тягнибока та доктора Новицького стали тисячі безневинних людей ...

Він любив називати себе людиною, що врятувала світ від однієї з найважчих хвороб – раку. Переконував, що ліки, які винайшов, – унікальні, адже завдяки їм хворий долає рак на будь-якій стадії та в будь-якій формі – без хіміотерапії. “Десятки років вчені билися над тим, як зробити препарат, що вбиватиме ракові клітин і не шкодитиме здоровим. І нарешті цю прогалину вдалося заповнити”, – казав він. І скромно додавав: “Нарешті цю проблему вирішено — я винайшов ліки “Україн”. Його у пресі називали “видатною людиною”, і багато хто ще за інерцією робить це досі. Він часто потрапляв у світло телевізійних софітів, про нього знімали фільми і писали книжки. Його прізвище – Новицький.

Доктор Василь Новицький, директор Інституту подолання раку у Відні (Австрія). Головний партнер доктора Новицького в Україні – людина на сьогодні теж широко відома, публічна. Чи не щодня його прізвище з’являється у новинах — на телебаченні, радіо, у пресі. Щоправда, через характер його основної діяльності важко відразу зрозуміти, що поєднує цю людину з доктором Новицьким. А проте зв’язок цей глибокий, давній, грунтований на тісних емоційних та фінансових засадах.

Прізвище цієї людини – Олег Тягнибок. Відомий політик. Випускник медичного інституту.

Міжнародний шахрай доктор Новицький і... його бізнес-партнер Олег Тягнибок.

 

Так, не дивуйтесь, у цієї людини є й дещо інше, закулісне життя, про яке нічого не написано в його офіційній біографії та про яке він ніколи і нічого не повідомляв виборцям. Родина Тягнибоків та Новицький – бізнес-партнери уже впродовж майже двох десятиліть. Якщо назвати речі своїми іменами, то їхній бізнес – обман важкохворих людей, що перебувають у відчаї. Їхні долі у цьому страхітливому бізнесі чітко поділені. Їхні ролі у цьому бізнесі – чітко визначені. І їхня мета – теж абсолютно зрозуміла – гроші, нажива за всяку ціну, у тому числі й ціною людського життя.

Важко повірити? Важко. Дуже важко – аж до болю, що розриває серце від розуміння того, якою страшною може бути людина, керована непідвладними загальноприйнятим уявленням про мораль та совість мотивами.

Збираючи по крихтах інформацію про цей ретельно приховуваний бік життя цих двох відомих людей, ми навіть не уявляли, куди нас виведе нитка нашого розслідування. А коли загальні обриси вималювалися – вжахнулись. Невже це може бути правдою? Невже люди, що вдягають вишиванки, ходять до церкви, клянуться, що люблять свою землю, можуть насправді бути зовсім іншими — не тими людьми, за яких себе видають? У нашому випадку, після ретельної перевірки усіх фактів, відповідь виявилась простою – можуть. Але про все по порядку.

Біографія Василя Новицького доволі оригінальна. Він народився в Україні, на Івано-Франківщині. Закінчив політехнічний інститут, радіотехнічний факультет. Працював викладачем технікуму радіоелектроніки. У 1974 році за доволі загадкових обставин виїжджає до Австрії. Незадовго до того, як випливає із спогадів його найближчого оточення, він мав особисту зустріч з головою всесильного КДБ Юрієм Андроповим.

Сам Новицький розповідав, що виїзд дався йому “ціною неймовірних зусиль”, а причина виїзду начебто полягала у його коханні до іноземки. Що за іноземка – незрозуміло, бо навіть деякі найближчі члени родини Новицьких зізнаються, що її ніколи не бачили, а згодом Новицький узагалі бере шлюб з іншою жінкою. Тож встановити, як 37-річному радянському викладачеві вдалося легко отримати дозвіл на виїзд з СРСР у час, коли якраз тривала кампанія проти інакодумців, коли люди потрапляли до в’язниць лише за припущення, що там, на Заході, краще життя, – доволі важко.

Але факт беззаперечний – Новицький якимось чином опиняється у Відні. Далі розтиражована стандартна біографія Новицького акцентує увагу на 1978 році. У цей рік, мовляв, і сталася видатна подія, що “перевернула хід світової медичної історії”.

ТОГО РОКУ, МОВЛЯВ, І СТАЛАСЯ ВИДАТНА ПОДІЯ, ЩО “ПЕРЕВЕРНУЛА ХІД СВІТОВОЇ МЕДИЧНОЇ ІСТОРІЇ”. ЦЕ НАСТІЛЬКИ МІФОЛОГІЗОВАНИЙ ФРАГМЕНТ БІОГРАФІЇ НОВИЦЬКОГО, ЩО КРАЩЕ З НИМ ОЗНАЙОМИТИСЯ У ЙОГО ВИКЛАДІ. МИ ЗНАЙШЛИ ЦЕЙ ФРАГМЕНТ ПРЯМОЇ МОВИ НОВИЦЬКОГО: “Я БАГАТО РОКІВ ТОМУ ПОСТАВИВ ПЕРЕД СОБОЮ МЕТУ – ВИНАЙТИ НЕТОКСИЧНИЙ І НЕШКІДЛИВИЙ ПРОТИРАКОВИЙ ПРЕПАРАТ. ВИГОТОВИВ І ЗАПАТЕНТУВАВ НА ЦЬОМУ ШЛЯХУ БЛИЗЬКО 400 СПОЛУК, А НАЙДІЄВІШУ З НИХ НАЗВАВ ІМ’ЯМ МОЄЇ БАТЬКІВЩИНИ – “УКРАЇН”. ДО РЕЧІ, ЯК ЦЕ БУВАЄ ПРИ БАГАТЬОХ ВІДКРИТТЯХ, МЕНІ ДОПОМІГ ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ ВИПАДОК: ДОВГИЙ ЧАС Я БИВСЯ НАД СТВОРЕННЯМ РОЗЧИННОЇ ФОРМУЛИ І ВЖЕ МАЙЖЕ ЗНЕВІРИВСЯ У МОЖЛИВОСТІ ЦЬОГО, КОЛИ РАПТОМ МЕНІ ЦЕ ВДАЛОСЯ! ВИЯВИЛОСЯ, ЩО ПРИБИРАЛЬНИЦЯ ПЕРЕПЛУТАЛА МІСЦЯМИ КОЛБИ З РЕАКТИВАМИ, І Я ЗАЛИВ У ПРОБІРКУ НЕ ТЕ, ЩО ПЛАНУВАВ. ЗА ЗАКОНАМИ ЛОГІКИ НЕ ПОВИННО БУЛО ВИЙТИ НІЧОГО, АЛЕ, НА ДИВО, Я ОДЕРЖАВ САМЕ ТОЙ РЕЗУЛЬТАТ, ЯКОГО ТАК ДОВГО ПРАГНУВ”.

Отака неймовірна історія: увесь світ, десятки провідних наукових лабораторій століттями шукали спосіб подолати рак – і все безрезультатно. Аж ось воно – диво: прибиральниця Новицького переплутує пробірки, доктор Новицький не зауважує цього, заливає вміст однієї пробірки в іншу – і … сталося!

Якщо вірити докторові Новицькому, день, коли прибиральниця так необачно переставила пробірки, став для світу визначним – днем народження препарату “Україн”. Звісно, доктора Новицького того дня та в наступні, за його словами, ще мучив сумнів – а чи не помилився? Далі, як він розповідає, почалися лабораторні досліди з пацюками, та вони, мовляв, “не давали всього необхідного спектра спостережень”.

Але ж у казці буває щасливий розвиток сюжету, отож щастя начебто знову усміхнулося докторові Новицькому: “На Великдень я зустрів у Парижі в церкві знайомого лікаря, який розповів, що працює у клініці з безнадійно хворими на рак 17-ма пацієнтами. Він погодився запропонувати цим людям чи не останній у їхньому житті шанс. Приблизно через місяць він повідомив мені дуже оптимістичні відомості про стан здоров’я багатьох з них, сказавши: “Ти знаєш — у цьому щось є...”, і вислав мені звіт про хід одужання хворих. З цього, власне, і почався тріумф “Україну”.

Кожна критично мисляча людина, прочитавши ці рядки, звісно, поставила б щонайменш кілька важливих запитань: — чи можна припустити, щоб лікар європейської лікарні розпочав лікування сімнадцяти (!) хворих препаратом, що ніде не зареєстрований, не пройшов ніяких клінічних досліджень, не внесений до європейський стандартів лікування раку? — чи можна припустити, що Новицький, радіотехнік за освітою, виїхавши у 1974 році до Австрії, вже у 1978-му мав вищу медичну освіту такої якості, що лікар європейської клініки погоджується на експерименти над людьми, використовуючи препарат невідомого походження?

Але, як видається, ця історія була призначена не для європейських хворих, а для хворих на тих територіях, де люди полюбляють дива, вірять у чудодійне зцілення і готові за це платити немалі гроші.

Біографія Новицького не дає відповіді на запитання, чому в наступні п’ятнадцять років винахідник “перших у світі діючих ліків проти раку” поринає у невідомость. У жодній європейській країні про доктора Новицького та його винахід у той час не чути. Лише у дев’яності, після розвалу СРСР, він знаходить благословенну землю, де широко розгортає свою діяльність. Люди тут стрімко біднішають, харчування мільйонів погіршується, люди голодують, люди змушені споживати субпродукти, нашпигані хімією. Рак починає свої страшні жнива. І все це – на фоні занепаду офіційної медицини. І земля ця – Україна.

Саме у дев’яності доктор Новицький виринає в Україні. Він починає шукати тут канал збуту свого препарату. І дуже швидко знаходить – його партнером стає родина Тягнибоків. Мама Олега Тягнибока, пані Богданна, у цей час очолює аптеку “Мати і дитина”. Люди Новицького переконують її у тому, що доктор Новицький – серйозна і фінансово забезпечена людина, надійний партнер. Новицький купує 49% власності аптеки, значну частину отримує Богдана Тягнибок, ще частину – члени трудового колективу. Аптека стає базовим пунктом з продажу препарату “Україн”.

Згодом родина Новицьких збільшить свою частку власності в аптеці, родина Тягнибоків – також. Зокрема, одним із її співвласників стає Андрій Тягнибок, брат Олега Тягнибока, також нині народний депутат. Він буде правою рукою матері, обійматиме посаду комерційного директора.

Дані держреєстру підтверджують, що родина Тягнибоків здавна веде бізнес з міжнародним авантюристом Новицьким.

 

І цей дивовижний бізнес починає свій несамовитий вальс. Ролі у ньому чітко розподілені. Доктор Новицький і старший Тягнибок, Олег, керівник партії “Свобода”, розпочинають публічну кампанію, яка має переконати людей, у тому, що “Україн” – справжня панацея від раку.

На телебаченні з’являються хвалебні сюжети. Майже усі вони побудовані на словах самого Новицького. На це звертає увагу “Телекритика”. У підводці до сюжету ICTV усно у студії ведуча Інна Шевченко: “Новицький стверджує: цей препарат діє на 120 видів онкозахворювань, зокрема, і на найнебезпечніші форми. І є першим у світі, що нищить лише ракові клітини, не пошкоджуючи здорові”. На Новому каналі (усно в студії Леся Яворівська): “Якщо в українця виявляють рак – йому прописують хіміотерапію. Альтернативи не пропонують. Однак, імовірно, вона є. Наш співвітчизник з Австрії вже 10 років пропонує українцям ліки проти раку”. А на ICTV ще й просто переконані у дієвості цих ліків: “Прорив у лікуванні раку. Українські медики отримають тисячу ампул препарату “Україн” для першого етапу клінічних досліджень” (усно в студії Інна Шевченко). “Рак виліковний. І для цього не потрібно місяцями страждати в лікарні і отруювати організм хіміотерапією, – переконує винахідник протиракового препарату, австрієць українського походження Василь Новицький” (сюжет Оксани Скобало)”.

Новицький проводить широку кампанію, у якій оперує рядом привабливих характеристик свого препарату. “Препарат нетоксичний. Найкраще він діє на онкохворих дітей. Суть його дії у тому, що “Україн” регенерує нашу імунну систему. Він дешевший за хіміотерапію і, попри те, впливає на ті ракові клітини, які є резистентними до хіміотерапії”, – переконує віденське світило.

“За кордоном ампула препарату коштує у межах 185 євро, але, оскільки українці не мають таких грошей, тут “Україн” можна придбати за 50 євро. У середньому, на курс лікування потрібно 20 – 40 ампул. Якщо хтось і далі стверджував, що навіть зі знижкою для України ліки дуже дорогі, пояснюю. З 5 тонн рослинної сировини отримують 1 тонну сухої рослинної сировини. З неї виходить 1 кг алкалоїдів. З них одержують від 90 до 130 грамів “Україну”. Сподіваюся, тепер Вам зрозуміло, як багато тут вкладається праці”, – доктор Новицький намагався справити враження людини, що за безцінь пропонує порятунок кожному безнадійно хворому.

“Про “Україн” є понад 300 наукових публікацій, після його прийому люди, які мали онкозахворювання, живуть і по 25 років. Знищує препарат виключно ракові клітини і не зачіпає здорових, що довгий час було мрією усіх науковців світу, які працювали у цій галузі. Однак найкраще купувати цей засіб саме у моїй клініці, адже його почали підробляти”, – доктор Новицький сипав цифрами, але не забував наголосити, що лише він знає достеменно, де продають чудодійний препарат.

Мало хто звертає увагу на той факт, що найбільш хвалебні сюжети про “Україн” виходять на телеканалах тієї групи, де працює однопартієць Олега Тягнибока – Ігор Мірошниченко.

До кампанії долучається Олег Тягнибок. Цю картинку, мабуть, досі пам’ятають мільйони людей. Прес-конференція у Києві. Тягнибока нагороджують орденом. За гуманітарну діяльність. Якщо точніше, за те, що він зателефонував докторові Новицькому і переконав його надати українським дітям- “чорнобильцям” сотні ампул “Україну”. Звісно, на прес-конференції ні Новицький, ні Олег Тягнибок не повідомляють, що їхні родини мають спільний бізнес, фармацевтичний, і що “Україн” – чи не головна ставка доктора Новицького у цьому бізнесі.

Новицький регулярно наголошує, що дуже часто у продажу пропонують підробку, а тому закликає купувати препарат тільки у перевірених людей. І, зрозуміло, відправляє оптовиків до Львова. З’являються сотні точок продажу “Україну”.

Мати Тягнибока багато років особисто керувала фармацевтичним бізнесом, що був опорною точкою для розповсюдження небезпечного препарату в Україні.

 

Під впливом масової реклами в онкозакладах починаються бунти. Хворі відмовляються від хіміотерапії та вимагають лікування препаратом доктора Новицького. Ніхто наче не помічає виступу головного онколога МОЗ Щепотіна, який стверджує: “Протипухлинна дія препарату не доведена у зв’язку із тим, що ніяких досліджень клінічних про його ефективність і можливість його застосування для лікування онкологічних хворих не проведено не тільки в Україні, але й у світі взагалі”.

Але слова журналіста, сказані далі у цьому ж телесюжеті, спонукають глядача відкинути будь-який сумнів: “Якщо люди хочуть лікуватися “Україном” – це їхня воля, і заборонити ніхто не може. Препарат – у вільному продажу”.

Як препарат може бути у вільному продажу, якщо він не пройшов фундаментальних клінічних досліджень? На це не зважає ніхто. Ніхто не перевіряє достовірності цитат із начебто клінічних досліджень препарату, які нібито проведені у різних наукових установах світу. Ними рясніють виступи і статті Новицького і його послідовників. Але ніхто не ставить їх під сумнів.

Усі ВІРЯТЬ.

У 1998 році Міністерство охорони здоров’я видає препарату Новицького реєстраційне посвідчення 3641.

Онкологи, які працюють у цій сфері роками, кажуть, що це неможливо, адже немає ніяких науково доведених даних про лікувальні властивості “Україну”. Але їх ніхто не чує.

До речі, за дивним збігом обставин препарат реєструють через півроку після того, як Олег Тягнибок стає народним депутатом. А ще – надворі криза. У Росії – обвалюється рубль. Це завдає удару й по якості життя в Україні. Біда повсюди. Зарплат та пенсій не платять місяцями. Контроль за роботою чиновників міністерства здоров’я зведено до мінімуму. Києвом кружляють чутки, що Україна як держава незабаром впаде. Кожен рятується як може.

А Новицький і його бізнес-партнери, родина Тягнибоків, атакують. У пресі з’являються публікації, які мають підтверджувати, що компонент “Україну” — рослина чистотіл — здавна відомий своїми цілющими властивостями. “Лікар лікує, а природа зцілює”, – переконують статті, що тиражуються на помах руки закулісного режисера. – “Не випадково у “Салернському кодексі”, де зібрано медичні знання та спостереження Cередньовіччя, зазначається: соком хелідоніуму, себто чистотілу, мудрі птахи виліковують очі своїх дітей”. Хелідоніум – це латинською назва рослини чистотіл. До речі, слово “хелл” в англійській мові – пекло. Дон – бос, начальник. Начальник пекла? Та що ви! Це ж просто латинська назва рослини, що лягла в основу препарату Новицького, казали оптимісти.

Новицький реєструє у Києві представництво “Новицки Фарма”. Її адреса – Київ, вул. Велика Житомирська, 17/28. Якщо відкрити повідомлення партії “Свобода” того часу, то неважко помітити, що адреса головного офісу партії – теж Київ, вул. Велика Житомирська, 17/28. Себто і Новицький, і Тягнибок щодня працюють в одному офісі, спільно будують плани – з розширення продажу “Україну” та розвитку партійної діяльності. І це підтверджує низка подальших подій.

У прес-релізі партії чітко зазначено адресу її столичного офісу, – це квартира, що оформлена на брата Новицького.

 

Новицький потрібен Тягнибокові, Тягнибок потрібен Новицькому. Квартира, де міститься офіс “Свободи”, належить братові Новицького. Він також не приховує, що готовий матеріально допомагати “Свободі”. Тягнибок потрібен Новицьому, щоб тиснути на Міністерство охорони здоров’я, домагаючись свого, зокрема, плекає мрію про те, щоб держава почала закуповувати його препарат у великих обсягах. Доктор Новицький картинно обурюється через те, що українська влада не підтримує його дослідження фінансово, а також не сприяє запуску виробництва винайдених ліків. Василь Новицький: “Мені дуже шкода, що люди вмирають, не знаючи того, що я можу їм допомогти!” – безапеляційно заявляє доктор з Відня. Запам’ятайте цю фразу, ми ще до неї повернемося.

Новицький будує в Україні неофіційну мережу онкологів, які беруться нахвалювати начебто чудодійний препарат. Ми встановили повний перелік прізвищ.

У 2005-му Новицький робить ще одну сенсаційну заяву. “Після отруєння Ющенка в Австрії лікували протираковим препаратом. Дію цих ліків ви можете бачити на обличчі вашого Президента. Це найбільший доказ, що препарат ефективний”, – сказав Новицький. За словами Новицького, у Ющенка було “передракове захворювання”. Ніхто навіть не пробував поставити під сумнів його слова чи принаймні – перевірити. Заяву розтиражували в сотнях повідомлень у новинах того дня.

А ще Новицький повідомляє про плани виготовляти препарат в Україні. Він розповів, що його фірма вдосконалює препарат, працює над таблетками для ранньої діагностики раку. “Цілий світ бере в мене ці ліки. А українці – найменше”, – додав лікар. Де саме, у якій країні виготовляють препарат, доктор Новицький не уточнив. І ніхто його не запитав. Ніхто не перевіряє, чи правда про виробника написана у реєстраційному свідоцтві.

А доктор Новицький наступає: “Позитивні результати дає препарат при лікуванні раку молочної залози та раку товстої кишки. Особливо позитивно лікування діє на дітей, адже їхня імунна система регенерує швидше”.

Діти – улюблений хід доктора Новицького і Тягнибока. Їхня тактика полягала в тому, щоб переконати людей у безальтернативності лікування раку саме “Україном”. Образ дитини, яку начебто ставить на ноги “Україн”, мав допомогти утвердити цей стереотип.

Новицький і Тягнибок проводять широкомасштабні акції передачі ампул дітям у різних куточках країни. “Україн” — не панацея, а ефективні ліки проти раку. Багаторічні клінічні дослідження препарату “Україн” беззастережно обґрунтували його антиракову дію, особливо при лікуванні злоякісних новоутворень у дітей ,– переконував доктор Новицький на спільних з Тягнибоком прес-конференціях.

Щоб змусити людей повірити у цілющі властивості “Україну”, Новицький і Тягнибок влаштовували спільні публічні акції...

 

У пресі триває натиск на громадську думку через публікації, що підписані прізвищами журналістів, яких ніхто не знає і ніколи не чув. “У 1970-х “Україн” випробували в нашій країні. Із 300 хворих одужали вісім. До 1989-го вилікували рак у вже 100 людей. Під час досліджень у Німеччині 90 хворих поділили на три групи. Перші пройшли курс хіміотерапії — і в середньому прожили п’ять місяців. Другі проходили “хімію” й одночасно їм кололи “Україн” — це продовжило життя до 10 місяців. Третя група приймала лише “Україн”. Чимало з них живуть уже вісім років” — переконувала одна з київських газет.

Ідея полягала у тому, щоб змусити людей, які перебували за крок до смерті, повірити у диво й купити “Україн”. І не має значення ціна, коли йдеться про життя. Аргументи Новицький добирав ретельно, зважував кожне сказане слово.

“Препарат досліджували вчені з Канади, Австрії, Франції, Німеччини, Нідерландів”, – мовилося в багатьох публікаціях у відомих українських газетах. А ось ще цікава думка з публікацій: “Одне з перших досліджень in vitro було здійснене наприкінці 80-х років у Національному інституті раку (США), де й було доведено, що “Україн” токсичний тільки для ракових клітин. До нього чутливі меланома, рак мозку, яєчників, нирок, дрібноклітинний і недрібноклітинний рак легень, а також клітинні лінії раку товстої кишки, щодо яких жоден інший препарат неефективний”. Ніхто навіть не пробував перевірити, чи це правда, чи дійсно Національний інститут раку США проводив ці дослідження.

Не цуралися продавці “Україну” й патріотичних мотивів: “Режимам, владі (політикам, президентам тощо) властиво раз у раз змінюватися. Та винахід пана Новицького препарат “Україн” навіки вічні увійде в історію світової медицини. Поспішаймо зужиткувати цим тепер, а не, як чомусь завжди буває, після того, як автор відійде у вічність. Адже Ярославу-Василю Новицькому від української влади не потрібні ні ордени, ні пам’ятники, ні зиски. Він прагне, аби винайденими ним ліками було врятовано якомога більше людей, особливо діток, генофонд української нації”.

Це — працювало. Люди позичали гроші, відмовлялися від послуг офіційної медицини і купували препарат проти раку. Вони були у відчаї, і їх годі осуджувати. Вони хотіли жити. І Новицький із Тягнибоком давали їм надію.

Лунали лише поодинокі голоси скептиків, вони дивувалися, намагалися зрозуміти, чому люди піддаються впливу реклами сумнівного характеру. “Немає НІЧОГО, що говорило б про ефективність лікування онкологічних захворювань цим препаратом”, — писали в інтернеті скептики. Їх не чув ніхто.

...на поодинокi протести родичiв жертв, що вживали препарат, нiхто не звернув уваги.

 

Онкологи запитували, що таке “малигноцитолітик”, зазначали, що у медичній літературі такого терміна не існує. Так гордо називав свій препарат Новицький. Він ображено відказував: “Це перший у світі препарат, який як в експерименті, так і в клінічних дослідженнях показав, що є токсичним тільки для ракових клітин і нешкідливим для здорових”.

Чому тільки зараз заговорили про “Україн”? – питали Новицького. Він парирував: “Ну чому тільки зараз. Я думаю, 264 міжнародні конгреси, 231 публікація говорять самі за себе. Тому дивно, чому онкоспеціалісти про препарат нічого не знають. Пояснити це можна або незнанням іноземних мов, або перевантаженням лікарів”. Ніхто навіть не спробував знайти матеріали отих 264 конгресів, оту 231 публікацію, щоб перевірити, про що там ідеться.

Усі ВІРИЛИ.

Ще б пак, дивіться, які авторитети популяризують препарат – доктор з Відня Новицький, народний депутат України Тягнибок, його мама з шанованої родини священика Цегельського.

Ну хто міг поставити під сумнів хоч слово зі сказаного вустами таких поважних людей? Ні, такі були, але їхні голоси тонули у загальному галасі. “Де повний опис препарату? Коли і де він був тестований? Механізм дії? Побічні ефекти? Хто конкретно вилікувався? Історії хвороб до і після, підтверджені незалежними експертами? Де це все?” – питали недовірливі.

Василь Новицький відповідав так: “Найкращою відповіддю на Ваше запитання буде така: 229 вчених з 22 країн світу досліджували дію “Україну” на базі 58 університетів і науково-дослідних інститутів. Усі необхідна інформація – в інтернеті, на сайтах…” Ніхто не поцікавився глибше, що це за сайти, про які говорив доктор Новицький. Вони були зроблені професійно, добротно, англійською мовою. Усе мало справляти враження на людину, яка шукала порятунку. Ніхто не пробував поспілкуватися з 229 вченими із 22 країн. Дуже вже переконливим усе це видавалося.

Понад двадцять років бізнес Новицького і Тягнибоків процвітав, набирав обертів. Сотні тисяч ампул десь вироблялись на замовлення фірми Новицького.

Ось такі баночки з речовиною невідомого походження продавали по 70 – 100 євро за штуку.Курс коштував десятки тисяч євро.

 

Новицький розхвалював Тягнибока, кажучи, що це єдина людина, яка має стати Президентом і заслуговує на це. Тягнибок віддячував Новицькому. Він уміщував статті Новицького на партійних ресурсах, посилав делегації від партії “Свобода” до Відня. Усе це мало справляти враження дуже серйозного явища, чогось надзвичайно важливого. Усе йшло за планом. ...

Грім ударив несподівано. Австрійська поліція провела масштабну спецоперацію. У ній брали участь 50 поліціянтів. Офіцери провели 24 рейди у Відні та Нижній Австрії. Доктора Новицького заарештовано через підозру в шахрайстві. У його будинку також вилучено 200 тисяч флаконів препарату на суму 14 млн. євро!

У будинку доктора Новицького слідчих вразила розкіш – тут, зокрема, дуже цінна колекція творів мистецтва: антикваріат, картини старих майстрів, статуї Будди, яйця Фаберже. Крім того, під час обшуків були вилучені комп’ютери, ноутбуки. А також наркотики – канабіс та кокаїн.

Поліція офіційно повідомила, що співучасників шахрайства та їхніх спільників підозрюють у торгівлі незареєстрованим в Австрії та Євросоюзі препаратами. Сума збитку оцінюється мільйонами євро. За мережою, яку вибудували по світу аферисти, слідчі стежили декілька місяців.

Коли доктор Новицький виходив зі свого помешкання у Відні до поліційної машини, він сміявся. Журналісти бачили глузливе обличчя. Ніяких слідів провини або докорів сумління.

Тягнибок та його родина досі не зробили жодної заяви з цього приводу, вони принишкли. На сайтів партії “Свобода” станом на жовтень 2013 року далі висять статті про Новицького та описи його досягнень.

Спільника родини Тягнибоків заарештовано. Тягнибок далі рекламує доктора Новицького та його препарат. Цей препарат досі продають в Україні, хоча його реєстраційне свідоцтво відкликано. Препарат, що, як це вже відомо сьогодні, сіє смерть.

Хто вони після того – народний депутат Олег Тягнибок, народний депутат Андрій Тягнибок — люди з кастрованим розумом чи з ампутованою совістю?

Хто ви насправді, пани Тягнибоки?

Хто він насправді, пан Новицький?

Хтось може сказати: а можливо, родина Тягнибока, він особисто не розуміли, що мають справу зі шахраєм міжнародного масштабу? Не розуміли, що заробляють на смертях тисяч українців, позбавлених належної медичної опіки, змушених труїтися препаратом невідомого походження? Не розуміли, що, власне кажучи, уклали угоду з дияволом – гроші в обмін за життя важкохворих людей?

Це – найважливіші питання, на які ми насамперед прагнули знайти відповідь, щоб випадково не скривдити невинних.

Шукаючи відповідь на ці непрості запитання, ми відкрили для себе страшну правду, яку сьогодні публікуємо вперше. Подивіться, будь ласка, нижче і зробіть свій висновок.

И ЗНАЛИ НОВИЦЬКИЙ ТА ЙОГО БІЗНЕС-ПАРТНЕРИ, РОДИНА ТЯГНИБОКІВ, ЩО ПРОТИРАКОВИЙ ПРЕПАРАТ, ЯКИЙ ВОНИ ПРОДАВАЛИ ТИСЯЧАМ УКРАЇНЦІВ, – НЕ ЛІКУЄ РАК? ПОДИВІТЬСЯ НА ФОТО, І ВИ ЗРОЗУМІЄТЕ УСЕ.

Городиловський Нестор. Вітчим Тягнибока. Помер 30 січня 2011 року. Причина смерті – рак.

Юрій Іллєнко. Відомий режисер. Номер 2 у виборчому списку партії “Свобода”. Помер 15 червня 2010 року. Причина смерті – рак. Із задокументованих спогадів дружини Юрія Іллєнка, Людмили Єфименко: “Коли Юрі сказали у грудні діагноз, відразу зателефонував Олег Тягнибок. Він допоміг зв’язатись із Василем Новицьким. Той передав 50 ампул “Україну”, через два місяці Новицький приїхав особисто. Але...”

Новицький Володимир. Рідний брат доктора Новицького. Помер 20 cічня 1998 року. Причина смерті – рак.

Городиловський Андрій. Зведений брат Тягнибока. Помер 8 квітня 2012 року. Причина смерті – рак.

 

Пам’ятаєте слова Новицького: „Мені дуже шкода, що люди вмирають, не знаючи того, що я можу їм допомогти!”?

Доктор Новицький не зміг допомогти своєму братові. Не зміг допомогти Юрієві Іллєнку, який називав Олега Тягнибока своїм “третім сином”. Не зміг допомогти названому батькові Олега Тягнибока. Не зміг допомогти зведеному братові Олега Тягнибока. Не зміг допомогти тисячам онкохворих, що йшли до цього і до його бізнес-партнерів, Тягнибоків, з останньою надією.

 

УСІ ВОНИ ПОМЕРЛИ ВІД РАКУ.

 

Маріо Хейль, представник поліції Австрії:

– Ми почали розслідування на основі скарг людей, які потерпіли. Новицький стверджував, що препарат може вилікувати рак, СНІД, променеву хворобу. Ми зараз вивчаємо матеріали і не можемо назвати точні цифри. Але йдеться про сотні потерпілих в Австрії та тисячі – у світі.

Документи, які ми отримали у процесі цього розслідування, свідчать, що препарат, яким торгували упродовж двадцяти років Новицький та родина Тягнибоків, може викликати наркотичну залежність і небезпечний для життя людей.

Продовження – вже незабаром.

P.S. Через брак газетної площі ми повернемося до аналізу контраргументів, які використовує партійний штаб Тягнибока, щоб посіяти недовіру до розслідування в «Експресі», уже незабаром. Контрааргументи ці смішні й не витримують жодної критики.

Підкреслюємо, що всі факти, які публікує газета «Експрес», ретельно перевірені.

http://expres.ua/

Влад01

29 жовтня 2013, 14:37

Теги статті:
тягнибок   препараты   лекарства   свобода   онкобольные   препарати   онкохворі  
Голосів:
6
42

Всього коментарів: 18

Сторінка коментарів: 1
aspid

29 жовтня 2013, 15:20

IP: 37.53.241.xxx
Рейтинг: 0
віходит свідомой рЄволюции приснився"рак",Олеже,а за яки барыши уже тепер будеш водити своих цапів по Хрещатику?
fedor

29 жовтня 2013, 15:36

IP: 37.52.175.xxx
Рейтинг: 0
aspid, Они СВИДОМИНом торговать начнут )))))))))))))))
Влад01
29 жовтня 2013, 15:42

IP: 102.0.2.xxx
Рейтинг: 0
fedor,

Ну у вас сегодня, что ни фраза то перл!)))
aspid

29 жовтня 2013, 15:44

IP: 37.53.241.xxx
Рейтинг: 0
fedor, у них свидобешенство?:)))
К. Миколайович

29 жовтня 2013, 16:13

IP: 91.124.124.xxx
Рейтинг: 1
Психічно стабільні люди двері не виламують.

Схоже, своїх "бійців" Тягнибок накачує психотропним.
К. Миколайович

29 жовтня 2013, 16:23

IP: 91.124.124.xxx
Рейтинг: 1
Якщо пан тягнибок хоче, щоб його влада була воістину страшною (бандерастайл), хай додасть у препарат піддослідним ще й пів жмені віагри на літр. Світ здригнеться!)))
nnn1
29 жовтня 2013, 16:37

IP: 46.211.120.xxx
Рейтинг: 0
Влад, а Кашпировскому и Чумаку ты тоже верил? Наивные у нас люди это же ведь целая индустрия, почти в каждой газете есть обьявления всяких там ворожок и целителей, неужели не ясно что с болезнями может бороться только собственный организм? И только врач профессионал может назначить лечение помогающее организму побороть болезнь, не лекарства и не препараты лечат болезнь, они лишь помогают выздоравливать организму. Рак возникает по моему представлению у людей с ослабленным имунитетом.
aspid

29 жовтня 2013, 16:39

IP: 37.53.241.xxx
Рейтинг: -1
nnn1, тада Новицкий и Тягнибык тут нипричём.....мимо проходили....
Калина

29 жовтня 2013, 18:04

IP: 91.124.41.xxx
Рейтинг: 1
К. Миколайович, а ви, як я бачу, знаєтесь на препаратах розрахованих на специфічного споживача.)
nnn1
29 жовтня 2013, 18:10

IP: 46.211.120.xxx
Рейтинг: 2
Аспидушка народ в своё время глотал пачками "тамифлю", неужели Тимошенко насильно заставляла это делать? У каждого своя голова должна быть на плечах.
Ну а в остальном "ничего личного, бизнес есть бизнес", пока люди ведутся на такую чепуху, до тех пор и будут появляться всякие и шарлатаны и "чудодейственные" препараты.
tango

29 жовтня 2013, 18:18

IP: 77.123.200.xxx
Рейтинг: 0
nnn1, такая "чепуха" стоит жизни людей. "Докторов" и тех кто продвигает их "чудо-лекарства" и зарабатывает на горе людей четвертовала бы.
Очень близкий мне человек умер от рака и не дай Бог никому пережить такие мучения.
Не юродствуйте в этой теме.
Влад01
29 жовтня 2013, 18:23

IP: 102.0.2.xxx
Рейтинг: -1
nnn1,

Очередная ПОЛНАЯ ЧУШЬ! Не глотал народ пачками Тамифлю, т.к. их В ОСНОВНОМ развезли по больницам. 10% кинули в аптеки по цене завышенной ВНИМАНИЕ!!! в 10 раз. После того пару десятков граждан в больницах их попринимали, о чем были красочные сюжеты на ТВ, а остальные сгнили в каморах. Развод чистой воды. Вина Тимохи на лицо!
Влад01
29 жовтня 2013, 18:29

IP: 102.0.2.xxx
Рейтинг: -1
nnn1,

А вы говорите, что с ваших уст или если точнее от ваших ударов по кнопкам клавы выходит "читая правда". Да нет же ОДИН БРЕД!!!
fedor

29 жовтня 2013, 19:17

IP: 37.52.175.xxx
Рейтинг: 1
nnn1, На ВАРОЖИЙ територии внесён в ГОС ДУМУ закон запрещающий докторам выписывать ПРЕПАРАТЫ только можно указывать кол-во и название ДЕЙСТВУЮЩЕГО ВЕЩЕСТВА !!!!!!
Ну это -же опять КЛЯТИ МОСКАЛИ о народе не думают ДА ?
А у нас КЛАСНО -доктора лет 15 выписывают САМЫЕ ДОРОГИЕ лекарства несмотря на то что действующее вещество в них что в дорогих что в дешовых ОДИНАКОВОЕ .....
nnn1
29 жовтня 2013, 19:59

IP: 93.75.169.xxx
Рейтинг: 0
tango

29 жовтня 2013, 18:18 Это действительно мучения и что бы ослабить боль доктора выписывают наркотики, которые эффективно снимают боль но в то же время человек не осознаёт себя.
Влад не присутствовал при том как народ его глотал, но бессмысленные повязки и противопыльные бумажные респираторы сам видел. Ехал однажды в маршрутке и ради смеха высказался, что против гриппа эффективны строительные противопыльные повязки. Самое смешное что потом увидел их совсем в другом районе Киева и тут уж не до смеху.
К. Миколайович

4 листопада 2013, 21:21

IP: 83.187.137.xxx
Рейтинг: -1
Згадалося, як свого часу свободівці активно виступали за перейменування вулиці Воровського у вулицю Ільєнка. Може воно й не спроста: Тягнибок дав таку вказівку, бо хотів якось почуття вини вгамувати, що заморив Ільєнка своїми "ліками". Чи, може, назва вулиці мала стати якоюсь моральною компенсацією від Тягнибока родині Ільєнка. Наче якась недолуга манера вибачитись за непоправне.
Олекса

4 листопада 2013, 21:33

IP: 176.67.8.xxx
Рейтинг: 2
ІЛЛЄНКО СПРОСТУВАВ НАКЛЕП ГАЗЕТИ «ЕКСПРЕС», ЯКИЙ СТОСУЄТЬСЯ СМЕРТІ ЙОГО БАТЬКА

У всього є межа. Коли хтось метою свого життя робить брехливе очорнювання інших людей, у певний момент ця брехня починає працювати проти нього самого.

Сьогодні газета «Експрес» видала чергову порцію наклепів проти свободівців. На цей раз це вже не просто брехня. Це свинство. Це рівень навіть не бульварної газети. Ось така от цитата: «Газета »Експрес« встановила прямий зв'язок між бізнесом родини Тягнибока і смертю режисера Іллєнка».

Я навіть не хочу коментувати такий бридкий наклеп. Скажу лише одне - лише завдяки допомозі «Свободи» і особисто Олега Тягнибока мій Батько після жахливого діагнозу прожив півроку повноцінного життя. Тому хай цей бруд буде на совісті тих, хто у своїй ненависті готовий опускатися до найниціших вчинків, - повідомляє uainfo.
fedor

4 листопада 2013, 21:56

IP: 37.54.175.xxx
Рейтинг: -1
Олекса, ОТЕТА СПРАСТОВАЛ !
Зачёт....

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"