kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Блоґи > kaniv_radikal 

Ляшко: чому ми стали опозиціонерами

ly1

    Фракція Радикальної партії Олега Ляшка одностайно заявляє про свій вихід з парламентсько-урядової коаліції у зв’язку з антиукраїнською зрадою у стінах Верховної Ради України та у верхівці української влади. 31 серпня 2015 року увійде в історію українського парламентаризму як ще одна чорна дата календаря. Своїми цинічними і безвідповідальними діями Президент Порошенко разом з фракціями свого іменного блоку та Народного фронту Прем’єр-міністра Яценюка за участі регіоналівських недобитків з "Опозиційного", а насправді кремлівського злодійського блоку та олігархічних депутатських груп поховали у Верховній Раді України демократичну коаліцію, на яку покладали сподівання мільйони українських громадян. Цей чорний день завершився кривавою трагедією під стінами парламенту –спланованою цинічною провокацією спецслужб, внаслідок якої загинули троє невинних українських військовослужбовців.

    Метою організаторів кривавої трагічної події, від якої постраждали ще понад сто правоохоронців і десятки громадян – мирних протестувальників, була дискредитація патріотичних політичних сил, які не голосували за зміни до Конституції, написані в Кремлі. Як і компрометація народного спротиву ґвалтуванню Конституції України та особливому статусу Донбасу. Мета організаторів кривавої провокації була також і в тому, щоб відволікти увагу українського суспільства від акту національної зради, який відбувся 31 серпня 2015 року у Верховній Раді.  У цей трагічний для країни день, в результаті змови фракцій Президента та Прем’єр-міністра з путінською "п’ятою колоною" та представниками олігархічних кланів у парламенті були попередньо схвалені антиукраїнські зміни до Конституції, за які проголосували лише 189 депутатів з фракцій демократичної коаліції. Три з п’яти фракцій коаліції майже у повному складі проголосували проти нав’язаних ззовні путінських конституційних змін, спрямованих на розкол України та позбавлення її суверенітету. Це голосування на догоду чужим інтересам знаменувало собою створення де-факто в парламенті нової "ширки" з регіоналами та олігархами – недемократичної неукраїнської більшості.

    Фракція Радикальної партії Олега Ляшка заявляє про неможливість перебування у фіктивній коаліції, яка фактично була знищена руками Президента П. Порошенка та голови Верховної Ради України В. Гройсмана, які всупереч позиції більшості фракцій коаліції внесли на позачергове засідання парламенту питання антиукраїнських змін до Конституції. Як наслідок, замовна цинічна провокація на площі перед парламентом, в результаті якої загинули троє та постраждали понад сто невинних людей. І сьогодні, коли влада обіцяє розслідувати цей кривавий злочин та покарати тих, хто організував трагедію під Верховною Радою, ми нагадуємо про безкарність вже протягом півтора роки тих, хто відповідальні за вбивство на Майдані сотні наших побратимів. Адже відповідальні за той кривавий злочин, прикрившись депутатськими мандатами, сидять сьогодні у парламенті і замість покарання фактично отримують можливість творити нову "ширку" з владою та готуватись до майбутнього реваншу. Фракція Радикальної партії Олега Ляшка вважає за неможливе перебування в безпорадній коаліції, неспроможній захистити парламентаризм в Україні від нового авторитаризму - чергових спроб Президента Порошенка зламати Верховну Раду "через коліно", нівелювати представницький орган влади й протиснути розроблені за його межами на догоду зовнішнім силам конституційні зміни. І граната, яку кинули під стінами Верховної Ради, була кинута не лише у національних гвардійців, а й під демократичну коаліцію у парламенті, під майбутнє України. Ті, хто організував цю криваву цинічну провокацію, знали, що вони робили, – підривали український парламент, намагалися дискредитувати патріотичні сили з тим, щоб далі вже без спротиву провести антиукраїнські кремлівські зміни до Конституції і нищити державу.

    Фракція Радикальної партії Олега Ляшка вважає неможливим перебувати в коаліції, яка не здатна проводити курс на реалізацію цінностей Майдану, на справжню, а не декларативну боротьбу з корупцією, на реальні реформи і економічну політику в інтересах мільйонів громадян, на радикальну деолігархізацію, на підвищення рівня життя людей і вирішення соціальних проблем. В коаліції, діяльність якої фактично створює сьогодні шанс для реваншу банди Януковича. Після виборів ми стали на шлях спільної відповідальності за реформи в Україні в рамках демократичної коаліції, бо були і залишаємося переконані, що жодні рейтинги не варті майбутнього країни. Попри всю політичну кон’юнктуру, ми продовжували перебувати в ній до останнього, наполягаючи на реалізації справжніх змін в країні. Натомість ми побачили: замість реформ в інтересах людей – боротьбу за перерозподіл власності і активів, диктат міжнародних кредиторів та катастрофічну бідність і злидні мільйонів громадян; замість деолігархізації – підйом одних олігархів за рахунок інших; замість змін до Конституції щодо реальної децентралізації і надання повноважень місцевим громадам – створення передумов для узурпації влади Президентом та зміни, продиктовані з Кремля.  Ми бачимо політику влади, яка фактично веде до знищення країни. Тому ми не союзники, а опоненти такої політики.

    Фракція Радикальної партії Олега Ляшка офіційно заявляє про перехід в опозицію до нинішньої влади та курсу Президента, Уряду і фактичної більшості у Верховній Раді України. Як європейська політична сила фракція відкликає своїх трьох народних депутатів з посад голів парламентських комітетів, отриманих в рамках коаліції. А представник фракції в коаліційному Уряді В. Вощевський складає повноваження і йде у відставку з посади віце-прем’єр-міністра. Жодні посади в парламенті та уряді не змусять нас знехтувати нашими цінностями і принципами. Як відповідальна політична сила фракція Радикальної партії Олега Ляшка не буде освячувати антиукраїнську зраду в парламенті. Водночас ми будемо і надалі усіма доступними способами захищати інтереси українських громадян, всіляко підтримувати зміцнення обороноздатності країни і розбудову армії, всебічно сприяти реалізації справжніх реформ в Україні в інтересах людей.

    Ми вимагаємо від влади запровадити згідно частини другої статті 157 Конституції України мораторій на зміни Конституції до припинення збройної агресії Росії, винести на всенародне обговорення конституційні зміни щодо децентралізації та провести референдум щодо особливого статусу Донбасу. Ми вважаємо, що продажні і боягузливі політики, які під тиском, під погрозами чи шляхом підкупу голосують за зміни до Конституції, не мають права цього робити. Лише український народ як єдине джерело влади має право визначати, в якій країні жити, як розподілити владу, який і кому статус мати.

    Ми вимагаємо від Президента і Верховної Ради України винести питання змін до Конституції на всенародне обговорення та провести референдум щодо особливого статусу Донбасу разом з місцевими виборами наприкінці жовтня. Ми категорично засуджуємо застосування насильства біля парламенту під час мирних акцій протесту і вимагаємо від Президента та правоохоронних органів невідкладно знайти не лише виконавців теракту, а й організаторів і натхненників цинічної антиукраїнської провокації, що спричинила цю криваву трагедію. Фракція Радикальної партії Олега Ляшка вимагає від Президента П. Порошенка рішуче відкинути ганебні "Мінські угоди" як незаконні, антиконституційні і такі, що є юридично нікчемними з огляду на міжнародне право. Ми переконані, що це мертвонароджене дитя ганебної політики умиротворення агресора, породжене тиском Росії та Заходу, не дає перспектив досягнення довготривалого миру. Ми наполягаємо на необхідності посилення міжнародних переговорних позицій України шляхом повернення до «Женевського» формату за участі США і ЄС та його розширення до усіх підписантів Будапештського меморандуму, а також висунення вимоги щодо застосування усіх можливих міжнародних заходів – політичного, економічного та військового характеру – з метою забезпечити неухильне дотримання усього комплексу безпекових гарантій та зобов’язань за Будапештським меморандумом з боку усіх держав-підписантів, включно з Росією. 

    Ми вимагаємо радикального перегляду і зміни помилкової економічної політики Уряду, що базується на хибній ідеології "затягування пасків" та зменшення споживання, веде до поглиблення кризи і тотального збідніння населення. Ми наполягаємо на необхідності державної політики стимулювання національного виробництва, внутрішнього споживання, експортної експансії, створення робочих місць, підвищення зарплат, пенсій і соціальних стандартів. Ми також застерігаємо Президента Петра Порошенка від слідування шляхом Януковича, зворотній відлік президентства якого почався з "Харківських угод" з Кремлем, ґвалтуванням Конституції та створення штучної парламентської коаліції всупереч волевиявленню громадян. Будь-які спроби реанімації авторитаризму в Україні, спроби "ламати через коліно" незгодних патріотів в парламенті та у суспільстві приречені на поразку. А відлік часу для влади в Україні після Майдану і Революції Гідності прискорений у рази. Застерігаємо Президента Порошенка й від наслідування прикладу Путіна – піару на крові військових, правоохоронців чи мирних громадян, та відповідних спроб відволікти увагу суспільства від антиукраїнських зрад чи провалів влади у впровадженні докорінних змін в країні.

    Фракція Радикальної партії Олега Ляшка ініціює створення у парламенті НАРОДНОЇ РАДИ з числа патріотичних депутатів з державницькою позицією, які не підтримали кремлівський сценарій зміни української Конституції, спрямований на розкол держави, зрив процесу реформ та європейського курсу розвитку України. Звертаємося до всіх українських патріотів об'єднати зусилля на захист Конституції, на захист Незалежної і Соборної України.

kaniv_radikal

9 вересня 2015, 11:31

Теги статті:
  
Голосів:
9
72

Всього коментарів: 75

Сторінка коментарів: 1
kaniv_radikal
9 вересня 2015, 14:49

IP: 89.31.57.xxx
Рейтинг: 0
kaniv_radikal
9 вересня 2015, 14:49

IP: 89.31.57.xxx
Рейтинг: 0
https://youtu.be/AMsIo9stNPw
kaniv_radikal
9 вересня 2015, 14:50

IP: 89.31.57.xxx
Рейтинг: 0
Олександр Скорина

9 вересня 2015, 15:02

IP: 176.67.9.xxx
Рейтинг: 2
Відкривши тему для коментарів зробили добре і правильно.

Будемо сподіватися, що наступними кроками відкриєте принаймні провідних партійних діячів у Каневі і їх найближчі плани діяльності. В місцеві ради Канівщини обиратиметься не О.Ляшко, а ви.
kaniv_radikal
9 вересня 2015, 15:19

IP: 166.70.181.xxx
Рейтинг: 2
В наступній публікації на сайті буде офіційне представлення місцевого осередку партії.
marykate

9 вересня 2015, 17:07

IP: 89.180.54.xxx
Рейтинг: 0
Кроме Верховной Рады в мире есть еще Рады,..живете в своем маленьком мире,.расширяйте кругозор,..[youtube]https://youtu.be/I7X3mmYcjxo
[/youtube]
Haydamaka

9 вересня 2015, 18:25

IP: 37.139.178.xxx
Рейтинг: 0




Даня Кейнт
9 вересня 2015, 21:06

IP: 212.55.94.xxx
Рейтинг: 0
kaniv_radikal Бажаємо знати список Канівського осередку партії(правдивий список),та в яку і до кого в опозицію ви пішли.
Truthful
10 вересня 2015, 08:44

IP: 176.67.10.xxx
Рейтинг: 0
Haydamaka Це змонтоване відео такі як ви поширювали ще 3 роки тому - бо боялися Ляшка і ви його мабуть боїтеся. А особисто мені виступи Ляшка подобаються він не боїться ні Порошенку, ні Яценюку ні таким боягузам як ви казати правду в очі, що вони просирають, продають і обкрадають Україну.
А особисто ви Haydamaka чим можете похвалитися? Боягуз!
GINKA

10 вересня 2015, 09:35

IP: 212.55.75.xxx
Рейтинг: 0
Truthful, за этим клоуном стоит кукловод,который платит,а клоун просто отрабатывает бабло. Говорит он всегда хорошо и правильно,но что он делает на самом деле? А то,что ляшка кто-то там боится-- не смешите. Этот клоун еще в 2010 году летал со сцены податкового майдана-- там его никто слушать не хотел. А мне довелось опять же быть очевидцем тех событий !
Truthful
10 вересня 2015, 09:43

IP: 176.67.10.xxx
Рейтинг: 1
GINKA Ви вважаєте, що всі політики наймані працівники? Політик сам по собі нічого не може зробити, а в добрій команді він сила.
Особисто моя думка така, що Ляшко набагато кращий політик чим 90 % інших. Я вже не кажу про тих хто зараз керує країною. Чи у вас інша думка?
mr.yoda

10 вересня 2015, 12:44

IP: 78.111.187.xxx
Рейтинг: -2
о и тут синее брехливое чудо появилось
GINKA

10 вересня 2015, 13:32

IP: 212.55.75.xxx
Рейтинг: 0
Truthful, поспостерігай за ним останні п" ять років,може зрозумієшь. Бо читаючи те ,що ви тут пишете,я маю на увазі не тільки цю тему, то мало віриться в те. Тим більш вважаю вас трьох ботами проросійськими,які тут зареєструвались для підкидання лайна іншим!
nnn1
10 вересня 2015, 13:34

IP: 93.74.80.xxx
Рейтинг: -2
mr.yoda

10 вересня 2015, 12:44 Да заткнись ты уже. Надоел.
mr.yoda

10 вересня 2015, 21:04

IP: 78.111.186.xxx
Рейтинг: 1
одни и те самые ники хотят навязать своё мнение смешно. Одна шайка лейка
Svitanok

10 вересня 2015, 21:10

IP: 37.54.172.xxx
Рейтинг: 1
Я взагалі не розумію, чому тут нікому не можна висловлювати свою думку, окрім прибічників "Свободи". Якось саме поняття свободи не пов'язується із нав'язуванням політичних поглядів.
Mike
10 вересня 2015, 21:22

IP: 212.55.94.xxx
Рейтинг: -1
Бо від свободи там лише назва, не більше!
Truthful
10 вересня 2015, 21:35

IP: 212.55.75.xxx
Рейтинг: 1
Просто всі окрім прибічників "Свободи", на їхню думку або сепари або проросійськи боти. Ну найбільше смішить "сладкая парочка" GINKA i nnn1 - прямо Штепсель і Тарапунька
Mike
10 вересня 2015, 21:53

IP: 212.55.94.xxx
Рейтинг: -1
Тепер зрозуміло, чому вони програли парламентські вибори по багатомандатному округу не набравши навіть 5-ти відсотковий бар'єр) Нарешті суспільство зрозуміло, що з себе представляє "Свобода".
Svitanok

10 вересня 2015, 22:10

IP: 37.54.172.xxx
Рейтинг: 1
Так, Mike, іноді дуже важко признати, що ти помилявся...
kanevspasatel
10 вересня 2015, 22:12

IP: 176.67.10.xxx
Рейтинг: 0
А пан Ляшко незалежна особистість, на розклади правлячих не ведеться, ще не проплачений мабуть.
От в чому я поділяю його думку так це в негайному піднятті економіки - крім останньої надії це ще й гарантоване капіталовкладення яке може довго нас утримувати.
В Каневі це новоспечена політсила яка стрімко може зайти в депутатський корпус причому всіх рівнів, важливо щоб серед них більше результативних було людей які на фоні ще не заангажованої партії для міста та нас з вами більше зробили.
Гіночка та ннн1 або майте людяність у спілкуванні з іншими або відкрию ваші обличчя з повними досє для всіх мешканців ! Остяннє китайське
Mike
10 вересня 2015, 22:37

IP: 212.55.94.xxx
Рейтинг: 0
Людяність? Звідки вона візьметься? З попередніх тем ми всі бачили, як вони вигороджували людей які з палками, цепками, щитами та гранатами йшли проти юнаків з нацгвардії, які до речі захищають незалежність України в АТО! ТО про яку людяність може йти мова?
mr.yoda

10 вересня 2015, 22:44

IP: 78.111.186.xxx
Рейтинг: -2
дааааааааааааа сволота одним словом
mr.yoda

10 вересня 2015, 22:49

IP: 78.111.186.xxx
Рейтинг: -1
Юля наш президент
nnn1
10 вересня 2015, 23:14

IP: 95.67.79.xxx
Рейтинг: 0
Я думал, что вечно вчерашние регионалы есть только в Одессе или Харькове, ан нет и в Каневе они есть но только под другими личинами, но действуют стандартно,один человек под разными никами закрывает комменты минусуя их, оодного они не поймут, что до них были гораздо умнее оппонеты и где они? Где аспид, тень танго Влад01? нигде. А сэтими шавками новыми даже дискутировать не интересно, вы примитивны йода и прочие.
nnn1
10 вересня 2015, 23:22

IP: 95.67.79.xxx
Рейтинг: 1
kanevspasatel
10 вересня 2015, 22:12 Можете відкрити, може я щось цікаве про себе дізнаюсь.
Що я думаюпро Ляшка і його партію? Це просто популісти чистої води. Погано це чи добре? В плані перемикання уваги з існуючих дійсно важких проблем на створеного, або і дісного ворога, це ефективно, ну в деякій мірі дає і психологічну розрядку, я б сказав це партія політичних трутнів, але як казала моя бабка згадуючи заводського парторга, який постійно пиячив і пудрив людям мізки казками про коммунізм, і таких треба.
nnn1
10 вересня 2015, 23:26

IP: 95.67.79.xxx
Рейтинг: -1
kanevspasatel
10 вересня 2015, 22:12 До речі мені імпонує така увага до моєї персони. Раніше Влад 01 тут сильно вихвалявся своєю біографією і сильно засмучувався, коли це абсолютно нікого не цікавило.
GINKA

11 вересня 2015, 07:41

IP: 212.55.75.xxx
Рейтинг: 0
kanevspasatel, 10 вересня 22:12 ти на себе досьє краще відкрий! А потім погрожувати будеш!
GINKA

11 вересня 2015, 07:46

IP: 212.55.75.xxx
Рейтинг: 1
nnn1, 10 вересня 23:22 дуже влучно ,стосовно трутнів,бо місцевого осередку це якм
GINKA

11 вересня 2015, 07:48

IP: 212.55.75.xxx
Рейтинг: 0
Svitanok, вас тут купка зібралась-- четверо чи п"ятеро-- одна шайка. Але це не означає,що ви когось переконаєте в тому ,що біле --це чорне. Бо висловлювати свою думку і поливати лайном-- це не одне й те саме!

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"