kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Новини > Влада 

Хто вирішить канівські проблеми?

У результаті опитування, проведеного «Дніпровою Зіркою», визначилися десять лідерів, які мають реальний шанс перемогти на виборах міського голови Канева, що відбудуться невдовзі. У минулому номері ми опублікували їх відповіді на перше запитання читачів газети: «Якби вибори Канівського міського голови відбувалися вже найближчої неділі й у Вас була виняткова нагода звернутися до людей: що б Ви їм сказали?». Сьогодні переможці опитування відповідають на друге запитання читачів міськрайонної газети «Дніпрова Зірка»: «Які основні три проблеми Ви бачите в Каневі, як збираєтеся їх вирішити і протягом якого терміну?»

 

Олег КАЛНІБОЛОЦЬКИЙ, керівник підприємства з пасажирських перевезень «Канівавтотранс»:

— Проблема №1: нове кладовище при в’їзді до Канева, яке планується відкрити цього року в районі вул.Бузницького-Маяковського (навпроти старого цвинтаря). Я відміню це рішення. В’їзду в Канів через два кладовища не буде! Там, а також на Новоселиці будуть два нові квітучі жилмасиви, де за рахунок міськради отримають ділянки під забудову всі бажаючі канівчани. Реалізую це рішення за 100 днів. Проблема №2: відбудова віддалених вулиць. У першу чергу, проведу ремонт по вул. Маяковського, Калініна, Паркова і пущу по них з вул.Бузницького додаткові маршрути в обидва боки - до «Нашої Ряби». Це забезпечить автобусним сполученням понад 3000 жителів та їх доїзд до роботи, лікарні, магазинів, соціальних служб. Ремонти доріг та пуск автобуса буде зроблено за 1,5 року. Проблема №3: забруднене повітря. Люди в Каневі задихаються від очисних споруд на лівому березі, фекальних по вул. Г.Дніпра, “Укршампіньйона”, ферм “Нашої Ряби”. Я знайду, як уплинути на них, цяцькатися не буду. Гарантую: наступної весни ми дихатимемо на повні груди. Я організую чітку роботу міської влади, спрямовану на покращення життя канівчан.

 

Валерій КАРПУШЕНКО, екс-голова Канівської РДА:

— Не сумніваюся в тому, що кожен із нас добре знає канівські проблеми. Для одних - це високі тарифи на комунальні послуги, для других – відсутність гарячої води, для третіх – розбиті дороги, для четвертих – «грибні» запахи, для п’ятих – відсутність вуличного освітлення, для шостих – низькі пенсії і т.д., і т.п. У кожного своє. Можливо, я скажу неприємну річ, але правдиву. Шановні канівці! Жодну з вищеназваних проблем канівський мер сам не вирішить. Йому необхідна підтримка громади. Без підтримки влада завжди залишатиметься малоефективною. Повторю те, що я говорив у своєму попередньому виступі: тільки в тісній співпраці влади та населення Канів досягне успіху. Переконався в цьому, працюючи на посаді голови райдержадміністрації. Сьогодні в Каневі маємо багато партій, громадських організацій, широкий спектр думок і суджень. Уявити, що все це раптом само собою трансформується в монолітну й потужну силу, яку прийнято називати територіальною громадою, - марна справа. Потрібне об’єднуюче начало. Ним покликаний стати новообраний мер, новий склад міськради й виконкому. Коли матимемо сильну місцеву громаду і владу, то й у місті буде порядок, і Україна невдовзі стане сильною.

 

Василь КОЛОМІЄЦЬ, чинний міський голова Канева:

— Канівські проблеми знаю досконало. Не сумніваюся, що мої опоненти будуть називати масу питань (дороги, околиці тощо), а про головне так і не згадають. Так от, найбільшою проблемою для Канева сьогодні є ліфти. Усі 96 ліфтів у багатоповерхівках, де мешкає близько 10 тис. людей, відслужили свій ресурс і потребують термінового ремонту або заміни. Що скажуть кандидати в мери? Можливо, допоможуть? Бере сумнів. А ось мені, чинному мерові та депутатському корпусу доводиться цим та іншими питанням займатися впритул. І вирішувати їх. Ще проблема: розмови про спеціальний статус для Канева. На мою думку, слід використати на благо Канева більш реальні речі: 150-річчя перепоховання праху Кобзаря в Каневі (2011 р.), чемпіонат Євро-2012 (2012 р.) та 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка (2014 р.). Під ці дати можна знайти фінансування і вирішити 90% канівських проблем. І про околиці. Дещо ми вже там зробили: проведено газ і воду, влаштовано вуличне освітлення на вул.Бузницького, проведено газ на вул.Островського, Бесарабію, Ісковщину, Монастирок. Багато чого запланували і ще зробимо. Я впевнений у канівцях. Я вірю їм і щиро дякую за підтримку. Попереду в нас ще багато роботи.

 

Володимир КОРЖОВ, депутат міськради, підприємець:

— Канів – дім, в якому ми живемо. І найбільшою нашою проблемою є СМІТТЯ. Як і будь-яку оселю, Канів слід прибирати щодня, а не коли приїздять високі гості. Дивно: є господар дому (мер), а порядку немає. За горами сміття ми не помічаємо інших важливих проблем. Висновок: хтось у цьому домі не на своєму місці. Друга проблема: ЕКОЛОГІЯ. З правого берега нас травить «Укршампіньйон», з лівого додає «Ряба». А тимчасом у центрі міста планується будівництво пило- й отрутонебезпечного терміналу «Нібулон». Яку ж совість треба мати, щоб так зневажати людей?! Хочу подякувати громаді Канева, яка підтримала позицію мою та активістів і під час слухань рішуче сказала «Нібулону» «НІ!». Невдовзі ми відзначимо ще одну спільну перемогу: «Укршампіньйон» під тиском громадськості зобов’язався провести реконструкцію й припинити отруювати довкілля шкідливими викидами. Третя проблема – НАРКОМАНІЯ. Міліція, громадськість, вчителі, батьки – всі будуть підняті на ноги, але ми повинні змити цю ганьбу з Канева! Замість отрути ми запропонуємо нашим дітям і внукам відпочинок і заняття в різноманітних гуртках та спортивних секціях, як було раніше.

 

Олександр КОРНЄЄВ, депутат міськради, підприємець:

— Висловлю думку багатьох мешканців Канева. Найбільша проблема у нас - це «триглава» влада. Кажу про міську та районну ради, райдержадміністрацію. Вони конкурують між собою, не можуть поділити елементарного - меж міста і району, хоча зрозуміло, що Каневу треба розвиватися, та й частина жителів району працює і живе у місті. Владам потрібно платити зарплати, наповнювати бюджети. На чиї плечі це лягає? На плечі рядових платників податків. Виникає запитання: то навіщо нам аж три влади? Можливо, потрібна одна, але ефективна? Без вирішення цього питання Канів і канівці (як і вся держава) ще довго будуть пасти задніх. Ну, і в контексті майбутніх виборів хотів би сказати, яким я бачу міського голову. Моє бачення таке: на цій посаді повинен бути енергійний, рішучий, з тверезою головою молодий чоловік, патріот, віком 35-37 років, який вже чогось досяг у житті, водночас сповнений енергії, яку він усю без остатку готовий віддати для покращення життя канівців. Я вірю - така людина обов’язково прийде. Вірте - ще настане на нашій вулиці свято! На тому бувайте здорові, гуртуйтеся, багатійте, хай удача частіше зазирає у ваші оселі. Завжди ваш - О.Корнєєв.

 

Володимир КРИВЕНЕЦЬ, депутат міськради, голова Канівського РСТ:

— Проблема в Каневі одна – кошти. Їх не вистачає на дороги, освіту, соціальну сферу. Влада плачеться: грошей взяти нізвідки. Я не згоден з такою позицією. Гроші є. Вони йдуть великими потоками, але, на жаль, Канів обминають. Бо влада не вміє працювати з інвесторами, бо бюджетоутворюючі галузі у нас не в пошані. Ми можемо розвивати дрібну торгівлю, автостоянки, будувати генделики. Але це приносить копійки. Саме тому наше місто ніяк не стане туристичним центром. Воно ним не стане, аж поки ми не отримаємо інвесторів, які наповнять міську скарбницю коштами. За ці кошти треба відремонтувати увесь Канів – від центру до околиць. Дороги, освітлення, вода, газ, аптеки – усе це має бути доступне і жителям вулиці Героїв Дніпра, і тим, хто мешкає на Костянці, Копанях, Новоселиці, Бесарабії. Лише після цього можна розпочинати будівництво об’єктів туристичної інфраструктури. Я голосую за потужних інвесторів. Канів повинен відчинити для них двері й поставити жорстку умову: інвестори, працюйте на себе і на людей. З такою платформою я та моя команда від Народної партії йдемо на вибори. Надіємося на підтримку канівчан.

 

Михайло КУЛЄШОВ, екс-директор Канівського РЕМу, заст. директора «Вінницяобленерго»:

— Головна проблема Канева – комунальні служби. Вони застаріли. Споживання енергоресурсів на одного жителя в Україні в 4-5 разів вище, ніж в Європі. Канів не виняток. Без проведення реформ ми приречені на постійне підвищення комунальних платежів. Це шлях у нікуди! Ми розплачуємося за це своїми гаманцями! Проведення реформ у комунальному господарстві, використання сучасних енергозберігаючих технологій, - це моє головне завдання. Строк – 2-3 роки. Наступна проблема – вигляд міста. Останнім часом у мене з'явилося багато друзів з різних куточків країни. Вони хотіли приїхати в гості, відвідати могилу Т.Г.Шевченка. Всю зиму й весну я змушений був відмовляти їм у гостинності. Мені соромно було за те, що діялося на канівських вулицях: за стан проїжджої частини, за сміття, яким були завалені узбіччя, за бруд. Лише до Шевченківських днів за рахунок допомоги з області Канів підлатали. А самі що – не можемо? Ганьба! Насправді, утримувати місто чистим і гарним – просто! Мені потрібно для цього 1 рік. І третя проблема: зробити Канів туристичною меккою. Тільки не на словах, а на ділі. Цю проблему можна вирішити за 5 років.

 

Віктор НІКОЛЕНКО, екс-директор Канівського сирзаводу, заст. гендиректора корпорації «Клуб сиру»:

— Не можна обмежуватися трьома проблемами. Господар міста має вирішувати всі наболілі питання, яких у Каневі багато. Якщо я стану називати, не вистачить газетної сторінки. У нашому місті накопичилося стільки невирішених проблем, що їх кількість досягла критичної точки. Виходів всього два: або люди на знак протесту прийдуть до мерії, або керівництву міста в терміновому порядку пора засукувати рукава і власноручно братися за прибирання вулиць, ремонт каналізації, влаштування вуличного освітлення, відлов бродячих собак, асфальтування розбитого покриття на віддалених вулицях і т.д. Я думаю, що ці проблеми буде вирішувати вже новий мер, новий канівський парламент. Одним із ключових завдань для нової влади буде впровадження енергозберігаючих технологій, що дозволить ослабити тарифний тиск на канівчан. Окреме питання – молодь, адже вона – наше майбутнє. Увагу слід приділити й людям старшого віку та інвалідам. Чи готовий я до праці на посту мера? А чи був готовий я підняти з руїн Канівський сирзавод? Був готовий і підняв. Підніму й місто. Із такою громадою, як канівська, ми вирішимо всі проблеми.

 

Олександр ПАНТЕЛІШИН, екс-голова Канівської міськради, заст. керівника Апарату МВС:

— Перша проблема Канева: околиці. Братися за відбудову віддалених вулиць треба з розумом. Заасфальтувати – це найпростіше. Щоб через півроку знову розкопати, бо порве водопровід. Каневу потрібна програма «Околиці», яка б ураховувала всі нюанси реконструкції віддалених вулиць та створення для їх жителів повноцінної інфраструктури. Друга проблема: індивідуальне будівництво. Якщо я прийму рішення балотуватися на посаду міського голови і переможу, я накладу на виділення земельних ділянок мораторій мінімум на півроку. В цьому питанні слід розібратися й зробити все, щоб землю могли отримувати не лише «свої» люди, а й рядові канівчани. Третя проблема: відсутність у Канева статусу духовного центру України. Коли в Держбюджеті фінансові потреби Канева будуть прописані окремим рядком, то всі названі проблеми вирішаться швидко й ефективно. У десятці канівських лідерів, яку сьогодні представляє «Дніпрова Зірка», я - старійшина, маю найбільше досвіду. А ще я маю велике бажання зробити так, щоб рідне місто повноцінно відродилося.

 

Ігор СУХОБРУС, підприємець:

— По-перше: в Каневі слід створити потужну мережу комунальних підприємств – аптек, продуктових магазинів, транспортних підприємств та інших, які здешевлять собівартість послуг для населення. Ціни там будуть регульовані владою й на порядок нижчі. Увесь прибуток, який буде отримано, потрібно пустити на наповнення міської скарбниці. По-друге: потрібно створити привабливі умови для інвестицій у Канів, при цьому посилити боротьбу з екологічно небезпечними виробництвами. Необхідно заснувати громадську організацію народного контролю, яка б слідкувала за ціноутворенням на товари та послуги першої необхідності та якістю послуг, що надаються, подбати про благоустрій, щоб через півтора-два роки Канів зміг досягнути рівня європейського міста. По-третє: більше прав і свобод самоврядуванню, домовим комітетам, громадським та профспілковим організаціям. Люди повинні відчувати власну силу й можливості. Канів потрібно розворушити, надати йому якісно новий імпульс. Добрими союзниками у цій справі, вважаю, має стати молодь. Годі бути дітьми! Я, мої однодумці, молодь, старше покоління – усі ми разом повинні зробити Канів найкращим містом в Україні!

Джерело: "Дніпрова зірка"

WayBe

2 вересня 2010, 09:52

Теги статті:
вибори  мер  
Голосів:
1
01

Всього коментарів: 15

Сторінка коментарів: 1
Getman
2 вересня 2010, 13:23

IP: 95.111.176.xxx
Рейтинг: 1
Перша проблема – дефіцит патріотизму обранців.
Патріот свого краю живе перспективою. Йому болять сьогоднішні труднощі і він не бачить себе гідним у рідному Каневі з ними завтра. Тому він сьогодні віднайде способи їх позбутися. Для цього треба докласти розум і сили. Для цього він мобілізує, згуртує громаду, бо разом легше негатив здолати. А справжній лідер здатний гуртувати людей поділених і вірою, і політичним вибором, здатний поставити на місце демагога, користолюбця, ледаря, кар’єриста, підлабузника, здатний дивитися людям у вічі прямо і говорити правду. Бо дійсно він у них не вкрав, не відняв, не здобув хитрістю і обманом, а лише заробив розумом і працею і отримав належне, з чим готовий ділитися. Справжній лідер не куплятиме і не вимолюватиме собі місце мера, не робитиме це місце самоціллю. Громада сама віднайде й обере ЙОГО. Немає у нас такого? Значить ще немає громади…
Бо там де є громада, вона обов’язково одного серед себе висуває в лідери. А навколо нього завжди є команда його помічників і виконавців.
Де команди Ваші, кандидати? Ви НІХТО без них.

Друга проблема – страх.
Страх втратити крісло, яке хитається. Особливо, якщо сів у нього не по заслугам, а в результаті законів інерції, по протекції друзів з ще й досі конаючої радянської системи, що в Україні спаслись від люстрації, в результаті хитрощів і підступу, підкупу, обману, авантюризму, колективній поруці. Сидить такий, знаючи, що не своє місце займає, і весь час дбає, як посидіти довше, бо втративши по недогляду повернутися в нього хочеться, але вдруге в одну воду ступити важко. А таке було в історії боротьби за крісло мера Канева, було…

Третя проблема – відсутність (або втрата) віри в твої сили і можливості, довіри виборців.
Хіба організує громаду , згуртує, мобілізує на працю, на подолання труднощів людина, лідер, якому не довіряють, або який втратив, забалакав, розпорошив, даний йому кредит довіри на його ж щедрі, та нереальні, обіцянки.

Імпонують відповіді тих представників «Зіркової» десятки, які чесно сказали, що посада ця не входить до їх планів на цей раз. Це справді авторитетні люди, на яких громада звернула увагу, не зважаючи на те, що вони не показували намірів очолити громаду. Але, раз громада їх помічає і висуває, то в майбутньому хтось з них може вирости в її лідера. Насторожують амбіції готових, особливо одного з них - на повернення в мери. Не хотілось йому залишати крісло, коли виборці сказали : «Кто здесь временные – СЛАЗЬ! Кончилось Ваше время!». Тож сподівається, що не скінчився його час, що розвиток історії йде по спіралі.

Тож, кандидати, що мріють обійняти зависоку для себе посаду, обіцяйте обережно, бо швидко знайдете собі третю з проблем. А вона обов’язково у Вас породить другу. Бо крісло – ваша омріяна ціль. А з другою й третьою проблемами – ви вже не патріот, ви перетворитесь в звіра з інстинктом самозахисту. Тоді вже не проблеми міста вами вирішуються логічно, впевнено, і послідовно, а імідж підмочений спасається. Тоді ви вже бачите не лише громаду і накреслені нею програми і перспективи, а сильних світу цього і починаєте їм служити, разом з ними якийсь пил, якусь подачку громаді кидаєте, щоб створити враження діяльності і її результату, та втираєте холодний піт, що проступає не від напруженої праці, а від усвідомлення того, що й цього разу вас ще пронесло. Та це ж буде не вічно. Громада все ж постане!
фраза

2 вересня 2010, 22:46

IP: 77.121.39.xxx
Рейтинг: 1
Гетьман, Вы не на Марсе жили до этого?
Getman
2 вересня 2010, 23:08

IP: 95.111.237.xxx
Рейтинг: 0
Ні, фраза, я виріс і живу у Каневі. Шкода, що сказане мною сприймається Вами, як послання марсіанина. Я мрію і жадаю, щоб це було у нашому місті реальністю.
Volodymyr
3 вересня 2010, 09:13

IP: 78.137.22.xxx
Рейтинг: 0
Усіх кандидатів, хоч як би вони клялися у відданості Каневу, у тому, що вони перетворять його у справжню туристичну Мекку й економічний рай, поєднує одне: нерозуміння того, в якому місці світу і місті вони живуть. Хоча всі в один голос і заявляють: "Канів - духовна столиця". А ось що за нею - духовністю - стоїть, ніхто достеменно відповісти не в змозі. І - немає чого сказати - кивають на Тарасову гору. А на горі - бачили що: повне вихолощення українського духу.
Та Тарасова гора - це лише одна зі складових - вагомих складових -духовності міста, яку становить, перш за все, дух наших предків русичів, що йде від Руса, родоначальника руського роду-племені (до якого Росія має приблизно таке саме відношення, як, скажімо, Україна до Ляха чи Чеха), як носія Руського Духу - Слова. І всі найкращі слова про Канів як духовну столицю, про Україну та її мову не варті жодного доброго слова без усвідомлення того історичного факту, що ми - українці, слова Слова-Бога слов"яни!!!!!!!!!!!!!
Volodymyr
3 вересня 2010, 09:39

IP: 78.137.22.xxx
Рейтинг: 0
Уточнюю: "Божа, - за метафізичним визначенням Слова мовознавці зі Львова Ірини Фаріон, - матеріялізація світу із першопочатком у ньому (Богові) самому". "Матеріялізація", яку автор знаменитого (зверніть увагу!) "Слова о полку Ігоревім" називає внуками "Велесовь" і "Даж(ь/дь)божими". Які не тільки себе називали Його словами, але й велику ріку свою Дніпро також величали Словом - Словутиць (Слово-Отця, що тече - "рече", звідки "ріка") у тому ж таки "Слові..." - творчому дарі Божому - Дай)-Дан-Дар-Дажбожому - як Дателя Буття, атрибути ТРИсущого БУТтя якого як родові символи ГЕРоя-Бога ГЕРБ-Тризуб і прапор Прий-Ора - житейський СУвій УС-Воя Небесного Орія Неньки-Матері Прий-Роди як Рицаря УСа РУСа, який на канівській КАНВі замінив суворі антагоністичні білу (Білобога) і чорну (Чорнобога) барви на помірні життєдайну жовту вогню Тата-Ора і сживотворну синю "живої" води Матері Дани. ОР-Дана - РО-Дана - РОД, Рід! Син Божий!
Volodymyr
3 вересня 2010, 09:46

IP: 78.137.22.xxx
Рейтинг: 0
Надія, Віра, Любов і Сподівання Батька й Матері, Стимул до творчості, тож Творець, той Третій, який на скрижалях істоії (до речі зубовних: як істини в і-Сині ОР-Тата "язичників РО-Та(та)) об"єднав Двох у сім"ю - РОДину і дав нам Батьківщину - РОДіну.
tango

3 вересня 2010, 13:31

IP: 91.200.44.xxx
Рейтинг: 0
Уточнення для Володимира.
Великий мовознавець Ірина Фаріон. Це та, яка відправляла 5-річних дітей до Московії. Великий мовознавець і педагог!
jzj
3 вересня 2010, 16:28

IP: 134.113.7.xxx
Рейтинг: 0
Volodymyr,
Бог - это Зевс. Почитай Иллиаду.
тато

3 вересня 2010, 17:06

IP: 82.207.15.xxx
Рейтинг: 0
кхе-кхе... осінь, панове...


Семён Битый



Вот и осень опять,

Тишина и прохлада -

В сладкой неге поспать

На ступеньках горсада,



Кинуть масляный взгляд

На студенточек позы,

Вот и осень опять -

Ни жары, ни мороза.



Для бомжей благодать -

Выбирают куда-то,

Светят гроши поддать -

Нам, убогим, зарплата.



Море ярких флажков -

Хай живе Україна,

Развели дураков -

Пей от пуза, рванина!



Флаги разных цветов -

Одинаковы хари,

За двадцатку готов

Отстоять на бульваре,



Кто там будущий мэр,

Как места поделили -

Нам, бомжам, один х.р -

Лишь бы бабки платили.



Эй, вы, клуши в домах -

Зря ехидно смеётесь,

Сами – шли бы вы нах -

На корню продаётесь,



За занюханный газ

И за гречку готовы

Сдать державу на раз,

Влезть в любые оковы.



Ну, а осень пьянит,

За туманом крадётся,

Как красотка, манит,

И над всеми смеётся,



Грустью всинь расцветёт,

Клёном раззолотится,

Спи покойно, народ -

Сладко осенью спится.
Яник
3 вересня 2010, 17:45

IP: 94.179.182.xxx
Рейтинг: 0
Жалко что нет фоток етих кандидатоф-падонков, на етих фотках видно их дебильние взгляды, и етим все сказано. Порядок в етой стране в етом городе наведем только мы - мы сами -жители, простые люди, а никак не барыги и директора!!
Volodymyr
5 вересня 2010, 09:53

IP: 78.137.23.xxx
Рейтинг: 0
Уточнення для tango: нікого Фаріон в Москву не відсилала, а лишень навчала правильної української вимови їхніх зрусифікованих імен. А що там табачники говорять, то менше їх треба слухати.
І для jzj: Грецький Зевс - прадавній український "зівака", який "скинув" українських богів у Тартар після поразки "землю Трояню", як називає ПраУкраїну "Слово о полку Ігоревім", в Троянській війні.
tango

5 вересня 2010, 11:45

IP: 77.121.39.xxx
Рейтинг: 0
Володимире! Ну до чого тут табачники?
Те, що відбувалось у дитячому садку, є нічим іншим як ПСИХОЛОГІЧНИМ НАСИЛЛЯМ над дітьми. І це робить ВО "Свобода" на чолі з Фаріон.
JIeXa

5 вересня 2010, 12:22

IP: 95.132.87.xxx
Рейтинг: 0
Фарион на вид канеш стервозная, думаю, такая и есть на самом деле. Но насилие над детьми - явное преувеличение.
Якби мене також привчали до української, то, гадаю, мій нік на сайті був би "Олекса" а не Льоха.
kalimaha

7 вересня 2010, 11:56

IP: 95.132.20.xxx
Рейтинг: 0
Богдан Хмельницкий и посол России

ТУ3
7 вересня 2010, 16:24

IP: 94.179.169.xxx
Рейтинг: 0
Притула жжжет как всегда!

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"