kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Новини > Податкова 

Податкова інформує

До уваги суб'єктів підприємницької діяльності - фізичних осіб !

 Канівська об'єднана державна податкова інспекція звертає увагу, суб'єктів малого підприємництва - фізичних осіб про те що, до 5 жовтня 2010 року закінчується строк подання звіту платника єдиного податку.
Телефон для довідок: 3-20-29.

За злочин – до відповідальності 

    В серпні 2010 року працівниками ВПМ ДПІ у Корсунь-Шевченківському районі було виявлено, що службовими особами одного з підприємств Канівщини

 з метою отримання бюджетного відшкодування з податок на додану  вартість шляхом проведення по бухгалтерському обліку операцій з придбання маркетин-гових послуг з іншим підприємством, та шляхом внесення в податкову декларацію завідомо неправдивих відомостей, порушили Закон України «Про податок на додану вартість» в результаті чого підприємство зависило суму податку на додану вартість, що підлягає бюджетному відшкодуванню в сумі 589 тисяч гривень.

   Слідство триває…

Прес-служба ВПМ ДПІ в Корсунь – Шевченківському районі

 

Шановні громадяни!

   Канівська об'єднана державна податкова інспекція відповідно до Закону України "Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів" від 11 грудня 1991 року № 1963-ХІІ нагадує громадянам, у власності яких є транспортні засоби про проходження державного технічного огляду у 2010 році.

  Податок сплачується перед проведенням першої реєстрації в Україні, реєстрацією, перереєстрацією транспортних засобів, а також перед технічним оглядом транспортних засобів щороку або один раз за два роки, але не пізніше першого півріччя року, в якому проводиться технічний огляд.

  Граничний термін сплати податку з власників транспортних засобів в 2010 році минув 30 червня. .
  Громадяни, які з будь-яких причин своєчасно не сплатили податок з власників транспортних засобів, притягуються податковим органом до сплати після перевірки, прийняття відповідного рішення-повідомлення та узгодження податкового зобов'язання.
Після отримання громадянином податкового рішення-повідомлення про нарахування податку податкове зобов'язання повинно бути сплачено протягом десяти календарних днів від дня отримання такого повідомлення.

  У разі коли платник не сплатив узгоджену суму податкового зобов'язання в установлені строки, податковий орган надсилає такому платнику податкові вимоги та застосовує фінансові санкції.

Телефон для довідок: 3-20-29.

 

Сплата громадянами земельного податку

 Канівська  об’єднана державна податкова інспекція звертає Вашу увагу на тому, що 15 серпня минув термін сплати громадянами земельного податку.

    На підставі аналізу стану розрахунків громадян з державою по платі за землю, зазначаємо, що не усі громадяни вчасно заплатили належні суми податку.

  У зв’язку з цим звертаємося до усіх жителів м. Канева та району з настійним проханням терміново ліквідувати заборгованість по платі за землю!

    Якщо у Вас відбулись якісь зміни (наприклад, Ви набули права на користування пільгами по земельному податку або змінився власник земельної ділянки), або ж якщо Ви не отримали платіжного повідомлення по земельному податку, чи якщо виникають запитання щодо розміру нарахованого податку, Вам необхідно звернутися до Канівської об’єднаної державної податкової інспекції за адресою: вул. Енергетиків, 16 у кабінет № 127 Телефон для довідок: № 3-20-29.

    Шановні громадяни! Пам’ятайте, що за несвоєчасну сплату податку за землю діючим законодавством України передбачено нарахування пені та штрафів. Щоб запобігти нарощуванню сум фінансових санкцій, терміново сплатіть земельний податок за 2010 рік!

 

Шлях до Євроінтеграції

     На сучасному етапі розвитку світової спільноти Україна обрала перспективну модель економічних реформ - західноєвропейську, характерними рисами якої є реальна демократія, громадянське суспільство і соціально орієнтована ринкова економіка. Унікальність європейської моделі розвитку цивілізаційного процесу полягає у тому, що Європа завжди була і залишається нині центром економічних та соціальних новацій, найбільшою мірою кореспондується з базовими закономірностями ринкових відносин. Саме орієнтація на передові європейські держави та інституції, дає Україні шанс ввійти до кола розвинутих держав світу

  На першому плані в процесі приєднання України до європейських структур відіграє адаптація національної економічної політики та економічного законодавства до загальноєвропейських вимог. Для України європейська інтеграція - це повернення до європейських політичних і культурних традицій. Як свідомий суспільній вибір перспектива європейської інтеграції - це вагомий стимул для успіху економічної і політичної трансформації, що може стати основою національної консолідації. Державна податкова служба України бере активну участь у процесі реформування податкового законодавства та наближення методів роботи до міжнародних стандартів, які передбачені в проекті Податкового кодексу України. Одним із головних завдань як державної політики в цілому, так і стратегії модернізації ДПС України, є концентрація зусиль всіх органів влади на здійснення комплексу радикальних економічних, правових, організаційних і силових заходів, спрямованих на обмеження корупції та тіньової економічної діяльності. Адже виведення економіки з тіні шляхом легалізації капіталів, змусить їх працювати на збільшення національного багатства. І як результат в проекті Податкового кодексу України передбачається зниження податкового тиску на платників та спрощення адміністрування податків. Податкова політика держави має бути стабільною, а система оподаткування зрозумілою для платників податків, яка б забезпечувала поєднання інтересів держави та її громадян. Метою створення єдиних справедливих, прозорих та зрозумілих правил нарахування та сплати податків в державі - це важливий чинник для вступу України до європейської спільноти.



ТИМ, ХТО  ЗАЦІКАВИВСЯ ЕЛЕКТРОННОЮ ЗВІТНІСТЮ

Платник податків, який виявив бажання подавати звітність в електронному вигляді повинен:
- мати комп"ютер та доступ до мережі Internet;

- отримати в державній податковій інспекції за місцем реєстрації (м.Канів,.вул Енергетиків,16) або на веб-сайті ДПА України (www.sta.gov.ua) текст Договору;
- отримати в будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів посилені сертифікати відкритих ключів, право підпису та печатки за її наявності, та безкоштовне програмне забезпечення шифрування та накладання ЕЦП, яке має сертифікат відповідності.

- заповнити реквізити платника податків у Договорі і надати до ДПІ за місцем реєстрації підписані та скріплені печаткою (за її наявності) два примірника Договору, копії сертифікатів відкритих ключів на паперовому носії та сертифікати відкритих ключів платника податків на електронному носії.

   Шановні платники податків! Вже сьогодні Ви особисто можете переконатися у зручності електронної системи поданння податкової звітності та приєднатися до широкого кола платників,які встигли оцінити її переваги!

 

 

Привітання голови ДПА в Черкаській області П.Т.Хукаленка з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана 

Шановні ветерани! 

         Щороку 1 жовтня ми відзначаємо Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, віддаючи шану тим, кому завдячуємо мирним сьогоденням, тим, хто своїм життям і працею заслужив повагу, глибоку синівську вдячність і земний уклін.

       Цей день – не лише можливість нагадати кожному громадянину України про людський обов’язок бути турботливим і милосердним до найповажнішої частини суспільства, про необхідність посилення уваги до старшого покоління, особливо до тих, хто найбільш гостро потребує підтримки.

       Це добра нагода подякувати вам, вельмишановні, за науку, за життєвий подвиг та відданість державі, за патріотизм та відвагу. За те життєве багатство, яким ви ділитеся з нами: досвід, знання, вміння, мудрість. За те, що крізь жахи репресій і війн, ви донесли до нас і передали нам класичну культуру і духовні якості межі ХІХ-ХХ століть, того «золотого віку», в якому над усе були честь, вихованість, пристойність, точність поведінки, толерантність.

       Наше суспільство в неоплатному боргу перед вами, ветерани війни і праці.

       Державна податкова адміністрація в Черкаській області це добре розуміє і робить все для того, щоб поліпшити ваше життя, забезпечити ваший добробут та добробут всього населення області.

       Бажаю вам, перш за все здоров’я, спокою, миру, добра і оптимізму, який завжди в тяжкі години допомагав вам жити, працювати, творити. І великої поваги та любові рідних і близьких.

З повагою,

Голова ДПА в Черкаській області                                                          П.Т.Хукаленко

 

Розгляд звернень громадян -зворотній зв'язок з громадскістю

 У процесі утвердження і реалізації Конституційних прав та свободи громадян та побудові правової держави, одним з головних завдань у роботі з платниками визначено створення партнерських взаємовідносин, які стали б основою порозуміння між платниками податків та органами податкової служби. Такий підхід надає можливість виявляти найбільш гострі, суспільно значущі проблеми та попереджувати виникнення конфліктних ситуацій. Разом з тим, своєчасний і кваліфікований розгляд звернень громадян збільшує довіру суспільства до органів податкової служби та підвищення їх іміджу.

За січень-вересень 2010 року на розгляд до Канівської ОДПІ письмових звернень від  громадян не надходило. Зменшення письмових звернень громадян є свідченням підвищення якості проведених заходів щодо організації роботи по роз'ясненню податкового законодавства, покращенням масово - роз'яснювальної роботи серед платників податків.

 З метою забезпечення конституційних прав і свободи громадян, для розгляду проблемних питань які виникають у платників податків в  Канівській ОДПІ діє громадська приймальня, розроблений та затверджений графік особистого прийому громадян. На особистий прийом до посадових осіб Канівської ОДПІ за січень - вересень звернулось 4 громадянина. Тематика звернень громадян стосується питань податку з доходу фізичносіб.

Активізація роботи податківців з платниками податків та пересічними громадянами з роз'яснення проблемних питань податкового законодавства сприяє зростанню податкової свідомості як платників податків, так і громадян щодо добровільної сплати податків та своєчасному наповненню бюджетів усіх рівнів.

Джерело: Прес-служба Канівської ДПІ

WayBe

1 жовтня 2010, 13:39

Теги статті:
податкова  ОДПІ  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 0

Сторінка коментарів: 1

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик [1]

Про що зараз спілкуються:

Rima752
Пишаюсь такими людьми! Українці - сильна нація!!! Слава Україні!!
Втрата чоловіка, служба в ЗСУ і материнство: історія бойової медикині Каріни Білик [1]

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Травень
НдПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"