kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Новини > Влада 

Кандидат на посаду міського голови Канева Володимир Коржов: в усіх діях враховуватиму й опиратимусь на думку громади

Минулої суботи Канівська міська виборча комісія зареєструвала кандидатом на посаду Канівського міського голови Володимира Коржова. З чим іде Володимир Леонідович на вибори, які у нього плани, що він конкретно вже зробив для блага нашого міста – з’ясовував наш кореспондент

- Вибори міського голови і участь у них – це рішення, яке приймається не за один день. Як довго Ви готувалися до цього кроку?

- Дійсно, рішення далося непросто. Йти на вибори міського голови – це, насамперед, означає усвідомлювати величезну відповідальність перед усією канівської громадою, це означає звіряти свій годинник, свої плани і дії не лише з партнерами по бізнесу, своєю родиною, друзями та знайомими, а з кожним канівцем, починаючи з вулиці Цегельної, включаючи Ісковщину, Золотів Яр, площу Комсомолу, Шевченка, Героїв Дніпра, 206-ї дивізії, Леніна, Героїв Бронепоїзда, Костянець і закінчуючи провулком Колгоспним. Я впевнений, що готовий до цієї місії цілком і повністю. Тому моє правило таке:
працювати - лише разом, вирішувати питання – тільки спільними зусиллями канівської влади і канівської громади; тоді й результат матимемо достойний.

- Що дає Вам таку впевненість?
- Мій досвід, мій вік, мої бачення і вміння, яких я набув, працюючи підприємцем (близько 20 років), займаючись депутатською діяльністю (майже 15 років), зрештою, маючи добрий досвід роботи в дружному колективі заводу «Магніт» (9 років).

- Скільки Вам років?
- Мені – 50. До цього рубежу я підійшов з твердим переконанням: ніхто ніколи нічого самотужки не вирішить. Разом і тільки разом ми маємо шанс змінити наш рідний Канів, вирішити проблеми, яких накопичилося за останні роки чимало. Проблеми Канева я знаю добре, бо проживаю у цьому місті з 1965 року. Закінчивши Київський політехнічний інститут, я дев’ять років пропрацював інженером-конструктором на заводі «Магніт». Після розпаду Радянського Союзу, коли почали зупинятися підприємства, настали важкі часи. У 1993 році, аби якось вижити, ми з колегами організували проектувальну фірму, яка займалася розробкою конструкторської документації для периферії персональних комп’ютерів. До речі, підприємство займалося не лише проектуванням, а й виробництвом ко-мп’ютерів, систем сигналізації, іншої електроніки. Протрималися ми до 1999 року.
Потім я змушений був іти торгувати на ринок. Спочатку продавав одяг, згодом спробував виготовляти продукти, зокрема, макарони, які тоді вважалися чи не основним продуктом харчування і були у великому дефіциті. Моя родина підтримала мене, в роботу включилися дружина, діти, наші друзі та знайомі. Працювати доводилося вночі, бо вдень постійно вимикали світло. Ми вижили завдяки тому, що були дружні, що були разом. Назбиравши трохи грошей, взяли в оренду кафе і закупили обладнання для виробництва морозива. Як потім виявилося, на цьому обладнанні можна також було виробляти і майонез. Взялися й за це: відпрацювавши технологічний цикл, першими в Каневі почали виготовляти високоякісний майонез, який відповідав усім стандартам. Згодом ми відкрили магазин «Кулінарія», послугами якого користуються сьогодні тисячі канівчан.
У 2001 році мені довірили очолити Спілку підприємців Канева. Я розумів, що це додаткові обов’язки, додаткова відповідальність, але свідомо пішов на це. За моїми плечима було кілька сотень канівських підприємців, їхні родини; не зважаючи на зовнішнє благополуччя, ця категорія канівчан теж потребувала захисту. Можна наводити безліч прикладів, коли ми активно відстоювали інтереси підприємців. Наведу лише останній епізод. Всі пам’ятають, коли міська влада абсолютно безпідставно підняла для підприємців оплату за послуги ринку. І спілка, яку я очолюю, і самі підприємці зайняли щодо цього рішучу позицію, і невдовзі це авантюрне рішення влади було відмінено. З цього ми всі робимо висновок:
лише разом, лише спільними зусиллями Канів і канівці зможуть захистити й відстояти свої інтереси.

- У Вас за плечима 15 років роботи в якості депутата Канівської міськради. Що вдалося зробити?
- Щодо діяльності у якості депутата міськради, то до 2010 року я брав участь у чотирьох виборчих кампаніях і тричі був обраний депутатом. Загалом, на посаді депутата Канівміськради я пропрацював майже 15 років. Вперше канівці виявили мені довіру в 1989-у році. Хотів би відмітити, що тоді міськрада була скоріше декларативним, ніж законодавчим органом. Уся ж реальна влада належала міськвиконкому. Розуміючи, що я нічого змінити не можу, на наступних виборах (1994 року) в депутати я не балотувався.
Депутати наступного скликання (1999-2004 р.р.) мали більше повноважень. А вже нинішня каденція, на мою думку, є цілком результативною - міська рада депутатів бере участь у вирішенні всіх ключових питань, починаючи від формування бюджету до земельних відносин і визначення ціни оренди та нерухомості. Суттєвим мінусом депутатів нинішнього скликання є їх недостатня робота на виборчих дільницях. Особисто я ніколи не ігнорував спілкування з людьми, вникав у їхні проблеми і докладав усіх зусиль, аби допомогти канівцям. На закріплених за мною вулицях Надєждіна, Гулака-Артемовського, Золотів Яр за час мого депутатства було проведено ремонт дороги, облаштовано вуличне освітлення, причому в Золотовому Яру – мабуть, уперше за увесь час існування цієї вулиці. Суттєва деталь. У тому, що в цих мікрорайонах було наведено лад, вирішальну роль зіграла не лише моя ініціатива, як депутата, а й зустрічне бажання мешканців вулиць провести освітлення, замінити дорожнє покриття тощо. Без мешканців конкретних вулиць нічого путнього жоден депутат чи міський голова зробити не може. Сам собою напрошується висновок:
лише разом, спільними зусиллями ми можемо зробити наше місто затишним і комфортним.

- Якщо Ви отримаєте перемогу на виборах і станете мером, з чого розпочнете? Чим займатиметеся в перші 3-5 днів?
- Найперше, про що хочу сказати: я не сумніваюся в під-тримці канівчан і в нашій спіль-ній перемозі. Протягом перших днів я, насамперед, ознайомлюся з роботою апарату міськ-виконкому. Чесно скажу, я бюрократів не люблю. Тому без переформатування владного апарату не обійдеться. Канівці чекають змін, а змінити щось без зміни влади, на мою думку, неможливо. Проте це не означає, що після приходу нового мера послідують масові звіль-нення. Той, хто зможе працювати в команді зі мною, виконувати мої жорсткі вимоги, – залишиться на роботі. І ще один обов’язковий пункт: після створення команди, не пізніше як через місяць, я обов’язково зустрінуся з канівчанами (з усіма, хто побажає) в кінотеатрі  чи навіть на міському майдані. Перш за все для того, аби під-твердити, що я не забув про їх-ні біди і проблеми, а також для того, щоб представити програму роботи виконкому на най-ближчі 5 років, яку буде складено саме на основі наказів виборців, які вони нададуть під час виборчої кампанії, адже
лише разом Канів і канівці, канівська влада і канівська громада можуть визначати першочергові й пріоритетні завдання і спільними зусиллями вирішувати їх.

- Очевидно, Ви не раз розгортали перед собою карту Канева. Які мікрорайони, які вулиці Ви обвели б червоним фломастером як найбільш проблемні?
- Думаю, вся карта була б червоною. Можливо, крім центру міста. Чомусь так сталося, що за попередніх керівників (О.Пантелішина та В.Коломійця) околиці Канева весь час були «ображені». Влада вперто зосереджувала свої зусилля на впорядкуванні центру мі-ста, забуваючи про не менш важливі околиці. Звичайно, і в центрі є свої проблеми, які треба вирішувати. Але хіба їх можна порівняти з тим, що діється на периферійних вулицях, якими вночі неможливо пройти? Я гадаю, що центр повинен трохи почекати, доки ми наведемо порядок на околицях:
лише разом, лише гуртом ми зможемо перейнятися цією проблемою і підняти околиці абсолютно на новий рівень, щоб тут були і дороги, і магазини, і аптеки, і автобусні маршрути.

- Чи не кожен із кандидатів на посаду міського голови декларує боротьбу зі смородом, що його розповсюджує ЗАТ «Укршампіньйон». Що Ви зробили в цьому плані?
- Говорити можна багато і красиво. У таких «балакунів» я хочу запитати: де ви були досі? Де ви були, коли людям потрібна була ваша реальна допомога, а не просто «гарячі» промови? Для того, щоб щось змінити, потрібно працювати. Просто зібрати підписи канівчан, які незадоволені діяльністю «Укршампіньйону», як виявилося, недостатньо. Сам процес вирішення поставленої проблеми – набагато серйозніша справа. У свій час я пообіцяв мешканцям Костянця, що впритул займуся вирішенням проблеми неприємних запахів від «Укршампіньйону». Мені тоді ніхто не повірив, мовляв, усі ви так говорите.
Минув час, і я тепер з усією відповідальністю можу прозвітувати перед канівчанами - ми зробили багато. Авжеж, у процесі боротьби ми часто зустрічалися з нерозумінням і байдужістю колишнього керівництва ЗАТ «Укршампіньйон». Було написано десятки листів, заяв, звернень і протестів. Ми апелювали до багатьох інстанцій, у тому числі, до інституту гігієни та медичної екології ім.О.Марзеєва АМН України, прокуратури, санепідстанції. Врешті решт, керівництво групи компаній «Верес» (якій належить «Укршампіньйон») звільнило колишнього директора ЗАТ «Укршампіньйон» і призначило нового, який і взявся за усунення проблеми. Гадаю, протягом року канівчани відчують позитивні зрушення в плані покращення якості повітря над нашим рідним містом.

- Усім відомо про Вашу боротьбу з «Нібулоном»…
- Питання «Нібулону» і «Шампіньйону» - одного ряду. Ми хочемо мати чисте місто? Щодо позиції, ніби «Нібулон» врятував би Канів від економічної скрути: якщо змусити існуючі підприємства міста справно сплачувати податки, то вони перекриють ті надходження до міської скарбниці, які Канів мав би від «Нібулона». Ми повинні слідувати іншим пріоритетам: якщо є хоча б натяк на можливість забруднення довкілля під час роботи підприємства, то таким «гостям» ще на порозі слід говорити «До побачення!». Крім того, «Нібулон» на 100 років перекреслив би розвиток Канева як туристичного центру. Хочу наголосити, що туризм – це не «забігайлівки» із сумнівним обслуговуванням і не лотки з китайськими сувенірами біля Тарасової гори. Туризм у Каневі – це нові дороги, освітлення вулиць, будівництво готелів та інших об’єктів інфраструктури. Як відомо, Канів включили до туристичного маршруту Євро-2012. У зв’язку з цим у нашому місті буде проводитися масштабне будівництво нового автовокзалу, причалу, вертолітного майданчика. Звичайно, все це потрібно, але, скоріше, не для пересічного канівчанина, а для тих, хто приїздить до Канева в урядових кортежах у святкові дні. А жителям міста потрібне нове житло, робочі місця, нова лікарня, дитсадки тощо. Якщо ми «прошляпимо» і цього разу, наші діти нам не пробачать. Тому я як кандидат на посаду Канівського міського голови, як чинний депутат міськради, зрештою, просто як громадянин Канева беру на себе зобов’язання, не зважаючи на результати виборів, зробити все, аби наше місто до цих визначних дат – Євро-2012 та 200-річчя з дня народження Великого Кобзаря, яке ми відзначатимемо 2014 року, кардинально змінило своє обличчя, стало містом європейського зразка, а наші люди стали жити заможно і щасливо. Проте є од-не «але». Ні я, ні моя команда нічого не зробимо самі. Як завжди, потрібна підтримка громади. Я впевнений:
лише разом, лише спільними зусиллями канівська влада і канівська громада доможуться, щоб наше місто мало гарні дороги, нові житлові масиви, чисте небо і чисте повітря, а також ясну і чітку перспективу на майбутнє.

- Що втратить і що отримає Канів у разі обрання Вас мером міста?
- Втратить хорошого підприємця (сміється – ред.). Жартую, звичайно. А ось у тому, що місто отримає після мого приходу на посаду міського голови сумлінного, чесного, енергійного господаря, який у всіх своїх діях враховуватиме й опиратиметься на думку громади, - не сумніваюсь ні на мить. Стверджую це з усією відповідальністю.

Підготував: Олексій ОВЧАРЕНКО

Джерело: "Дніпрова зірка"

WayBe

6 жовтня 2010, 15:38

Теги статті:
вибори  мер  Коржов  
Голосів:
3
12

Всього коментарів: 23

Сторінка коментарів: 1
Voland

7 жовтня 2010, 21:33

IP: 94.179.186.xxx
Рейтинг: 0
Скоріше за все пан Коржов буде битися за крісло мера лише з Ніколенком. За останніми новинами канівський виборчком не хоче реєструвати нашого Васю. Тиск з боку Регіонів просто страшенний, там зібрався майже весь канівський юр.бомонд.
Капец, невже таке і до Канева докотилося?
А, ще новина, Моргуна зняли і поставили Черкаського регіонала, бувшого зав відділенням діагностики з першої міскої.
ЖОПА!!!!!
Bling-Bling

7 жовтня 2010, 21:35

IP: 95.111.221.xxx
Рейтинг: 0
А кого регионы пихают в меры Канева?
Voland

7 жовтня 2010, 21:54

IP: 94.179.66.xxx
Рейтинг: 0
Ніколенка, тому й не хотять Вась та інших кандедатів допускати. Я ще не знаю як там Сухобрус, він від учора там осаду держе.
Bling-Bling

7 жовтня 2010, 22:13

IP: 95.111.221.xxx
Рейтинг: 0
да, регуйони жопу рвуть щоб виграть. Всім остальним буде дуже важко.
WerWolf
11 жовтня 2010, 23:03

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: -4
ага чужой против хищника - кто победит? а мир проиграет...
и повторюсь... пиарили Коржова хорошо. Инфотех ожидает финансовое вливание после победы кандидата? Вася расскажи народу правду!
WerWolf
11 жовтня 2010, 23:06

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: -3

Золотые слова!!!
"Закрите акціонерне товариство "УкрШампіньон" нарешті почало робити активні кроки по усуненню жахливого смороду, що вже декілька років так дошкуляє канівчанам.



Нагадаємо, з 2001-го року на підприємстві почали виготовляти компост для продажу іншим компаніям. Саме від цього компосту надходить сильний запах, який, при південному вітрі, заповнює вулиці Канева і не дає людям вільно дихати. Кілька років компанія не звертала жодної уваги на скарги жителів міста та звернення владних структур, але з березня цього року директором призначено Олексія Тарасова. За словами Володимира Коржова, який займається цим питанням, нове керівництво одразу розпочало співпрацю з міською радою, в результаті чого було створено проект: "Про вирішення екологічної проблеми".



Роботу визначено проводити в три етапи. Першим чином, 19 серпня, встановили повітряний насос, який має насичувати технічну воду киснем.



Керівництво заводу переконує, що доведе справу до завершення, і вже до кінця року Канів зможе забути про ці незручності. Так чи інакше, пан Тарасов обіцяє покращити екологічну ситуацію на 70%. Наразі ж тішать майбутні плани підприємства.



Василь Циба, Олексій Гагарін."
Вася под диктовку записывал?
Getman
12 жовтня 2010, 01:47

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 1
Пан Коржов, з таким членом команди, як Іван Андрійович Забродський Ви "приїхали" ((. Ну й "удружили" Ви міській виборчій комісії. Вона ж зірве проведення виборів у Каневі, якщо учасники виборчого процесу всі гуртом не поставлять її в межі пововажень та незаангажованого відношення до всіх команд і забезпечення всім конституційного права на участь у виборах. А канівській громаді - вибір з усіх висунутих партіями кандидатів, а не вибір з урізаного "регіоналами" списку.
JIeXa

12 жовтня 2010, 11:37

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Инфотех ожидает улучшение уровня жизни и движения вперед нашего города. А не тактических отступлений перед "НИБУЛОН"ами и "Шампиньйон"ами...
Apple

12 жовтня 2010, 11:39

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
JIeXa, к слову, ждем новых сюжетов. Что-то давно ничего небыло.
basozy

12 жовтня 2010, 12:48

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
хе-хе.. . один из новых сюжетов уже на походе, Тоха, из жизни трансформеров... хе-хе.. :)
Роман
12 жовтня 2010, 20:16

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Гетьман и Вервольф, а какие еще есть реальные кандидатуры кроме Коржова?
Упаси Бог выбрать Николенко. Я работал в свое время у него на заводе. Будете, когда захотите попасть к нему на прием в кабинет, стучаться с полчаса, а он это очень сильно любит. Любит что б перед ним лебезили. И с очень умным видом будет вам рассказывать самые примитивнешие вещи. Он это умеет.
Одним словом мне тяжело даже представить и вообразить, если такой человек как Николенко станет мэром Канева.
basozy

12 жовтня 2010, 21:11

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
его постараются "продавить".
Getman
12 жовтня 2010, 23:14

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Друже Романе, на мій погляд четвірку кандидатів на посаду мера, серед яких точитиметься основна боротьба за перемогу, становитимуть додатково до кандидатур Коржова і Ніколенка ще Коломієць і Сухобрус. Ще знаю таких кандидатів посісти мерське крісло, як Віра Носенко, Сергій Ткаченко, Василь Дмитренко, Володимир Кузнєцов. Але, думаю, що ця друга четвірка ділитиме місця з 5-го до 8-го.
Ганебною сторінкою цього виборчого процесу вважаю непрофесійні судові тяжби міської виборчої комісії з Коломійцем та Сухобрусом.
І Коломієць, і Сухобрус вже виграли у виборчої комісії судові процеси в окружному адміністративному суді в м. Черкасах. Комісія роздмухала приводи про відмову в реєстрації Коломійця кандидатом в мери з дріб"язкових невідповідностей документів, поданих на реєстрацію і з причини, що здавати документи в комісію прийшов не сам Коломієть, а інша особа, яку уповноважила це зробити конференсія партії.
А Сухобрусу не реєструють кандидатів по партійному списку з дріб"язкових причин, пов"язаних з оформленням документів.
Завтра зранку, сподіваюся, Коломієць виграє у Виборчої комісії апеляційний суд в м. Києві.
Роман
13 жовтня 2010, 00:48

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Неужели Коломиец и Сухобрус - это альтернатива Коржову?
Как и Носенко и другие? Думаю, и обговаривать нечего. Сухобруса в городе уже знают все. А Коломийца за три срока пребывания - видно по "делам" в городе
Так что тут без альтернативы.
Getman
13 жовтня 2010, 08:28

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Хто альтернатива Коржову і чи є Коржов альтернативою Коломійцю - покажуть вибори. Я сказав лише про те, що на мою думку перші 4 місця розіграють Коломієць, Коржов, Ніколенко, Сухобрус. А в якій послідовності - покажуть результати виборів. Просто ці кандидати краще "засвічені" в публічній політиці і мають як прихильників, так і опонентів. Якщо Коржов боровся активно з Нібулоном і Шампінйоном, то від цього він має схвалення від прихильників і несприйняття його кандидатури від тих, хто був і є за Нібулон, тих, чиї робочі місця і зарплата постраждали від набутих Шампінйоном проблем. Аналогічно "дві сторони медалі" мають кожний з публічно засвічених кандидатів. А недолуга, ганебна "возня" комісії, підігріта канівськими регіоналами і представником "зелених" (а значить - представником Коржова)в комісії Забродським, в справі реєстрації Коломійця підняла рейтинг Коломійця в очах жалобливого електорату. Більше того, якщо апеляційний суд визнає дискримінацію інтересів Коломійця канівською комісією і він в решті буде зареєстрований з затримкою у строках реєєстрації - він буде з вини комісії в нерівних умовах з іншими, бо вже втратив право пропонувати своїх людей в дільничні комісії, втратив право відкрити рахунок виборчого фонду і не зможе, як інші, проплачувати агітацію в газетах. Тому Коломієць в разі програшу виборів отримує право на оскарження результатів виборів, визнання виборів недійсними і призначення нових виборів мера Канева.
Black Croissant

13 жовтня 2010, 08:39

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Getman, приблизно така ситуацiя була з тобою в 2000-му роцi?
Getman
13 жовтня 2010, 08:41

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Крім всьго, що я сказав вище, жорстока боротьба проти реєстрації Коломійця кандитатом в мери за участю представників Ніколенка і Коржова свідчать про те, що ці кандитати всеж бояться рівного і чесного змагання з Коломійцем у виборчій кампанії, і тому хотіли б прибрати його ще на стадії реєстрації. Не робить честі це їхнім командам. А той факт, що самі Ніколенко і Коржов не втрутилися в це неподобство і не заборонили своїм командам так робити, вже "опустило" в певній мірі кандидатів.
Getman
13 жовтня 2010, 11:32

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 1
Black Croissant,
зі мною подібна ситуація була не в 2000-му, а у 1994 році, коли вперше виборці, а не депутати, обирали міського голову. А висували кандидатів тоді підприємства і вперше -партіі. Тоді мене висунув Народний Рух, а підприємства внаслідок ще сильної адмінсистеми висунули тоді лише Пантелішина при суворій забороні висувати інших кандидатів. Комісія тоді відмовила мені в реєстрації кандидатом, тож Пантелишин "змагався" тоді лише з з Григорієм Тананою, на той час недавно знятого з посади начальника Канівської міліції, якого висунула позавідомча охорона, яка підпорядковувалася Черкасам, ане Каневу. Таким чином тоді Пантелишин "геройськи" )) виграв крісло мера.
Тож я, як постраждалий від дискримінації в питанні реєстрації кандидатів виборчою комісією, тепер захищаю право кожного бути зареєстрованим, подолавши дріб"язкові бюрократичні бар"єри, які залишилися на цьому шляху. Тому я давав згоду бути свідком в судах і на боці Коломійця, і на боці Сухобруса. Доля кожного кандидата має бути вирішеною виборцями, а не ганебними іграми партій та негідних осіб в стінах комісій.
ologsn
13 жовтня 2010, 14:23

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: -3
Во блин. Теперича доганяю кто такой Getman! Проболтался ты Шурик со своим рухом. Скорина ты как пить дать. И думаю я давеча, кто это так облизывает Алика Коломийского а это Скорина. Век воли не видать.Но скажу тебе Шурик что ты ноль в юридических вопросах хоть и ошивался сколько тебя помню в избиркоме. Не пудри людям мозги - твой Алик с треском проиграет выборы если его допустят. А вот Коржова я поддерживаю, дельный мужик. Николенко станет мэром только если Шурик даст подтасовать результаты голосования. Сухобрусу учитывая как мне известно родственные узы с Коржовым надо будет снять свою кандидатуру за пару дней до голосования и призвать своих сторонников отдать голоса Коржову.Коржов - мэр и все довольны, по крайней мере Сухобрус ведь мэрский мандат попадет в одну семью. Да Шурик? И скажи своему хозяину пусть лучше отречеться от кресла и не позорится.
Voland

13 жовтня 2010, 19:14

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 2
ologsn,
А кто ты такой чтобы за нас (выборцев) решать кому быть нашим мером. Пусть Вася алкаш, Сухобрус довольно таки умный мудила, Николенко фан жополизов и трепло, Коржев тоже не ангел (зайдите в кулинарию и посмотрите на порядок, такой Вы в Каневе хотите?), но только выборцы должны выбирать!!!
Black Croissant

13 жовтня 2010, 20:56

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Voland, прав на 100%.
И еще одно - раскрывать ник как минимум неэтично.
SKI

13 жовтня 2010, 21:05

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Тем более что и так все знают кто есть who...)))
Getman
14 жовтня 2010, 00:35

IP: 193.169.188.xxx
Рейтинг: 0
Київський апеляційний адмінсуд 13 жовтня зобов"язав Канівську міську комісію розглянути заяву Коломійця про реєстрацію його кандидатом в мери (тобто, на мій погляд, розглянути подані у канівську міську комісію документи на реєстрацію Коломійця кандидатом) по суті, замінивши в рішенні Черкаського адмінсуду частину рішення "зобов"язати комісію зареєструвати Коломійця кандидатом" на "зобов"язати розглянути документи по суті" Але комісія всеж відмовила йому в реєстрації. Дивуюся з того, що вони взяли на свою душу гріх вирішити в стінах комісії долю кандидата і не дозволили виборцям винести йому свій вердикт.
Тож, скоріше за все й сьгоднішнє рішення про відмову в реєстрації Коломійця кандидатом в мери буде ним оскаржене.
Комісія прийняла рішення о 22-й годині 35 хвилин вечора.

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом

Сторінки коментарів:



Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"