kaniv.net logo

Веб-камера в центрі Канева


























Головна > Офіційно > Влада 

Оголошено громадські слухання з оцінки впливу на довкілля технічного переоснащення виробництва ТОВ Ергопак

До уваги громадськості та місцевого самоврядування! На сайті Канівської міськради розміщено оголошення (http://www.kaniv-rada.gov.ua/news.php?p=2597) про початок процедури громадського обговорення Звіту з оцінки впливу на довкілля, скорочено - ОВД (згідно Закону "Про  оцінку впливу на довкілля") технічного переоснащення та модернізації виробництва пінополіуретану ТОВ "ЕРГОПАК". Тривалість громадського обговорення - 25 робочих днів від дати (18.12.19) оприлюдення Звіту у Реєстрі ОВД на сайті Міненергодовкілля (http://eia.menr.gov.ua/uploads/documents/4416/reports/5O0Ir-Z-z4.pdf) Громадські слухання Звіту відбудуться 17.01.2020 р. о 12-00 в приміщені Канівської міської ради. Згідно з процедурою, передбаченою новим Законом про ОВД (діє від грудня 2017р) громадські слухання не передбачають процедури голосування за чи проти планованої діяльності.

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Номер справи у Реєстрі про оцінку впливу на довкілля - 20198284416

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, вказаної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

  1. Планована діяльність

ТОВ "ЕРГОПАК" планує технічне переоснащення виробництва ППУ виробничого комплексу за адресою: Черкаська область, м. Канів вул. Енергетиків, 191.

Передбачається технічне переоснащення, модернізація виробництва пінополіуретану (ППУ). Технічне вдосконалення для збільшення виробництва ППУ у 2-3 рази відповідно до завдання на проектування:

-проведення капітального ремонту частини приміщень корпусу №1 з частковим переплануванням і частковим технічним переоснащенням;

-пристосування зазначених приміщень у відповідності до технології з виробництва ППУ.

Процесодержання еластичного блокового пінополіуретану (ППУ), оснований на взаємодії простих поліефірів, стабілізованих системою антиоксидантів, з діізоціанатами в присутності аталізаторів, емульгаторів, регуляторів пористості і води. 

В процесі виробництва еластичного блочного пінополіуретану (ППУ) підприємство експлуатує наступне устаткування: машина для отримання поролону періодичним методом модель SA-1BS; вакуумна камера модель SA-1BVF; форма для ППУ; машина для горизонтального нарізання SA-2A; профільний різальний верстат ALBRECHTBAUMER; профільний різальний верстат SA-8A; автоматична машина для різання і ламінування TFL-2000/16; прес-установка; машина для вертикального нарізання SA-3A; тельфер;  прес-візки.

Процес одержання еластичного блокового пінополіуретану (ППУ) оснований на взаємодії простих поліефірів, стабілізованих системою антиоксидантів з діізоціанатами в присутності каталізаторів, емульгаторів, регуляторів пористості і води. 

На виробництві компоненти для виготовлення ППУ перед переробкою витримуються в приміщенні, де відбувається їх кондиціювання, не менш двох діб при температурі 22-24ºС. Компоненти тримають згідно нормативним документам.

Процес спінювання супроводжується виділенням не тільки парів ТДІ, але й каталізатора. Екзотермічні реакції утворення ППУ із різних сполук супроводжуються короткочасним виділенням парів ТДІ, які негативно впливають на персонал. Зберігання діізоціанатів не має ускладнень, якщо виконанні необхідні умови техніки безпеки. Забрудненість повітря, видаленого з дільниць піноутворення, складає близько 0,05мг/м³ парів ТДІ.

Враховуючи небезпечність цієї речовини, яка виділяється при виробництві, виробничі ділянки обладнанні місцевою витяжкою та загальнообміною вентиляцією кратністю 12.

Подача сировинних компонентів до ємкостей-реакторів забезпечується діафрагменими насосами з пневмоприводом. В реакторах продукт знаходиться під наливом. Після приготування готова реакційна суміш направляється в міксер машини для отримання поролону періодичним методом моделі SA-1BS (поз.1) з вакуумною камерою SA-1BVF .

Установка SA-1BS  комплектується 2 прес-формами з відкидними бортами. Форми транспортуються підкришку міксера по металевим направляючим. Реакційна суміш рівномірно розподіляється по дну форми. Через 15-20 хвилин після досягнення необхідної висотиблок ППУ виймається із форми і витримується в камері визрівання не менше як 24 години, де маса охолоджується і твердне. Блоки встановлюють в камері визрівання на відстані не ближче 0,3м один від одного.

В залежності від рецептури і співвідношення компонентів, при відповідній технології можна відрегулювати спектр властивостей утвореного поліуретану – можемо отримати жорсткий, м'який, інтегральний, комірчастий(спінений) абомонолітний.

Кінцевим продуктом для виготовлення губок являється пінополіуретан (в блоках). Пінополіуретан безпечний для людини і не причиняє шкоди при використанні у нормальних температурних умовах. 

  1. Суб’єкт господарювання

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕРГОПАК», код ЄДРПОУ 31364122, адреса: 08154, Київська обл., м. Боярка, вул. Соборності 36, а/с №349.

  1. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Міністерство енергетики та захисту довкілля України, що розташоване за адресою: 03035, м. Київ, вул.Митрополіта Василя Липківського, 35, тел. (044) 206-31-64, (044) 206-31-15,    контактна особа Шимкус Марина Олександрівна.

  1. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

Документ дозвільного характеру або інший акт органу державної влади чи органу місцевого самоврядування у порядку, встановленому законодавством для відповідних рішень та виконання особливих умов діючого спеціального дозволу на користування надрами.

  1. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань.

Тривалість громадського обговорення становить, 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у заголовку оголошення) та надання громадськості доступу до звіту із оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку про оцінку впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадськіслуханнявідбудуться17.01.2020 р. о 12-00 в приміщені Канівської міської ради, якарозташованаза адресою:19000, Черкаська область, м. Канів, вул. Олега Кошового, 3.

  1. Державний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності

Міністерство енергетики та захисту довкілля України, що розташоване за адресою: 03035, м. Київ, вул.Митрополіта Василя Липківського, 35, тел.(044) 206-31-64, (044)206-31-15,  контактна особа Шимкус Марина Олександрівна.

  1. Орган, до якого надаються зауваження чи пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій

Міністерство енергетики та захисту довкілля України, що розташоване за адресою: 03035, м. Київ, вул.Митрополіта Василя Липківського, 35, тел.(044) 206-31-64, (044)206-31-15, e-mail. m.shimkus@menr.gov.ua контактна особа Шимкус Марина Олександрівна.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного у абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

  1. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності на 133аркушах.

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, вказаного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними. Приміщення Канівської міської ради, яка розташована за адресою:  19000, Черкаська область, м. Канів, вул. Олега Кошового, 3, а також на офіційному сайті Канівської міської ради http://kaniv-rada.gov.ua/, в  адмінприміщенні ТОВ «ЕРГОПАК»  за адресою: Черкаська обл, м. Канів вул. Енергетиків, 191, тел.+38 (050)352-10-38

Batura

24 грудня 2019, 15:33

Теги статті:
довкілля   ОВД   Ергопак  
Голосів:
0
00

Всього коментарів: 0

Сторінка коментарів: 1
Показати коментарі

www.kaniv.net не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті користувальницьких рецензій,
оскільки вони висловлюють думку користувачів і не є редакційним матеріалом




Вхід
Login:
Пароль
Пам'ятати?
Реєстрація
Забули пароль?

Нові теми:

Росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ, – керівник кібербезпеки СБУ Вітюк

СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках, - Василь Малюк

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

JCfUZQsq

Популярні за тиждень:

Про що зараз спілкуються:

Весна надії
Мені б тоже цікаво було б послухати пяк вона голосувала?
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

slavikf
Те, що сталося після квітня 2019 року нічому вас не навчило
Щодо участі парламентської делегації у щорічній Мюнхенській конференції з безпеки [1]

semko
Та Горьовій буде про що звітувати, аби ще всі депутати так працювали.
Коли звітується депутат Черкаської районної ради Горьова Наталія? [2]

semko
А що молодших та і взагалі нових людей немає? Нам в Місту потрібно енергійного, грамотного, ініціативного місьного голову до 50 років, який хотів і мав сили та бажання трудитися для людей. Хорошу.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

klimenko_2015
ПЕВНО ЩО НАМ ПОТРИБНИЙ АКТИВНИЙ ЗНАЮЧИЙ НАШИ ГРОМАДСЬКИ ПРОБЛЕМИ ХАЗЯЙНОВИТИЙ МУДРИЙ ТА ПРОКАТАНИЙ ЖИТТЯМ ДЯДЬКО З МИСЦЕВИХ, В НИВЯКОМУ РАЗИ НЕ З ЧИНОВНИКИВ КАНИВСЬК.. [весь]
Канів через 100-98 років [3]

Космонавт
Тільки Саня Рябошлик зможе навести порядок в Каневі
Канів через 100-98 років [3]

WayBe
Буду дуже усім Вам вдячний! Зараз це критична потреба, як для мого підрозділу, так і для мене особисто. Дякую, куме! Дякую друзі!
Збори для Володі Буренка [1]

voskresennai
Мій телефон 0938834311
Продам будинок [2]

voskresennai
Доброго вечора. Ви не залишили номер телефону. Цікавить будинок.
Продам будинок [2]

Vlad999
Нехай з Богом спочиває! Вічная пам*ять Герою!
На війні загинув 27-річний розвідник із Канева Руслан Анісімов [1]

Активні оголошення:

Продам
Куплю
Робота
Послуги
Продается дом
Здам квартиру
Послуги
Міняю
Оголошення

Розділи новин:

З блогів
Міські новини
Регіональні новини
Цікавинка
Влада
Податкова
Спорт
Шевченко
Історія
Кримінал
Спортивні новини
Новини
Анонси
Районні новини
Новини району
Вибори
Політика
Флейм
Віка
Космос
www.kaniv.net
Video
Розповіді
Видання
Міські новини, екологія
Нещасний випадок
Статистика
Мистецтво
Долі людські
Транспорт
Війна
Політика, канів
Цікавинка регіональна
Історія, Свято
Обговорення
Дніпрова зірка
Бизнес
Історія, політика
Сміх тай годі!
Наука
Пожежа
Криминал
демократія і авторитаризм
права людини
Обхохочешься блин
Карти
Розваги
Милосердя
Обласні новини
Недільна школа
Міські новини, КУКіМ
Міські новини, зустріч з міським головою
Пенсійний фонд
Новини ринку
Екологія
Торренты
Канівщина,затримано, крадій, ліс
Центр Молодіжних Ініціатив
Телекомунікації
Бізнес
чат, чам
фото

Квітень
НдПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар новин     


Правила сайту
Новини
Оголошення
Афіша

© 2006- Рекламна агенція "РЕКЛАМЕРА".
Контакт для розміщення реклами та матеріалів на сайті: (096) 9991699, email: waybester@gmail.com


Інформаційний партнер проекту - "Дніпрова зірка"